Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sapunoteka

Marketing

Sapunoteka odgovara I

U ovom postu, a vjerojatno i nekim budućim postovima, odgovorit ću na neka izravna, ali i neizravna, pitanja koja se tiču Sapunoteke, a na koja sam naišla po internetu. Također, slobodno dodajte pitanja u komentare ovog posta. sretan

O mirisima...

Jedan od kratkoročnih ciljeva je proširiti paletu eteričnih ulja koja koristimo, te poraditi na intenzitetu i diferencijaciji mirisa pojedinih sapuna.

Vidjeli smo da mnogi žele sapunčiće s mirisom kokosa, jagode, trešnje... . Nažalost, takvi mirisi ne dolaze u obliku eteričnih ulja. Od početne ideje da koristimo samo i isključivo eterična ulja, moram priznati da se već neko vrijeme borimo sa idejom da ubacimo i neke sintetičke miomirise, ipak strogo pazeći da su neiritantni i hipoalergeni. Možda se u roku par mjeseci pojave i sapuni takvih mirisa (zasad su u testnim fazama).

Što se tiče mirisa ruže, đurđice... . Oni postoje u obliku eteričnih ulja, no njihova cijena je basnoslovna, te bi takvi sapuni bili prepreprepreskupi. Međutim, postoje i umjetni miomirisi ruže i đurđice, baš kao i kokosa. sretan

O zalihama...

Ispričavamo se zbog malo podužeg iščekivanja pojedinih vrsta sapuna. zubo
To je prvenstveno zbog načina izrade naših sapuna, zbog kojeg se sapuni, ovisno o vrsti, moraju sušiti od minimalno dva tjedna, pa i do šest mjeseci.
Najduže se čeka pivski, pa da razriješimo misteriju - bit će natrag u ponudi za dva tjedna. cerek

O ponudi web shopa...

Svi sapuni koji se sada nalaze u dućanu Moj San, bit će u ponudi u web dućanu već idući tjedan. Jednostavno nam se činilo glupo ne ponuditi ih makar u fizičkoj trgovini, kad ih već imamo. No, bez brige, svi stižu uskoro i na web!

Razno

- Rezanje po želji. Ovo će biti moguće tek kad Sapunoteka bude imala svoj vlastiti dućan. Jedva čekam. fino
- Bon Bon. Da, taj sapun je neutralan, tj. u sebi uopće nema eterična ulja. Takav je miris samog sapuna. wink
- Sapun za lice. Iako općenito sapuni nisu najsretniji izbor za pranje lica, čula sam već od dosta naših kupaca da naše sapune koriste upravo za tu svrhu. Ja ne bih davala nikome zeleno svjetlo za to, iako i sama lice povremeno operem našim sapunom, jer ako je nešto dobro za mene, ne mora biti i za nekog drugog.

P. S. Ukoliko imate Facebook račun, postanite fan Sapunoteke!
Na Sapunoteka fan page-u od idućeg tjedna počinje nagradna igra koja će se održavati svaki tjedan za naše fanove. Također, nekoliko primjeraka svakog novog Sapunotekinog proizvoda prvo će se podijeliti među našim fanovima. kiss

Post je objavljen 15.04.2010. u 15:26 sati.