Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

1. Dotrščinski kros

... koji je dio TRAIL TROPHY Zagreb 2010.


1. Dotrščinski trek - staza


Dan je bio oblačan, hladan, povremeno je padala kiša.
Dotrščinska šuma nas je čekala. Prvo su krenule žene, a sat vremena kasnije muškarci.
Na startu se okupilo 60 trkača. Krenuo sam oprezno. Prvi dio je bio po uređenoj stazi od kamenih i betonskih kocki. Nakon 900 metara prelazimo na zemljani teren. Tu se je gužva smanjila i mogli smo trčati u koloni. Ubrzo dolaze nizbrdice i počinju prestizanja.
Negdje na 4. km sam počeo hodati, jer je uzbrdica bila strma i ne bih dobio puno vremena, a izgubio bih dosta snage. Nakon toga slijedi vrlo strma nizbrdica, pa je postavljeno uze, no unatoč tome, bilo je onih koji su stražnjicom dodirnuli tlo. Nakon toga slijedi divan dio s potokom. Prva tri prelaska potoka su me jako veselila. Dali su ovom treku posebnu raznolikost. Cijela staza je vro lijepa i raznolika. Obiluje zelenilom koje se budi, različitim podlogama, od uređenih staza, do zemljanih koje su čvrste, do blata, pa na kraju i tih potoka. Slijedeća dva preskakanja su mi bila prihvatljiva, a poslije toga sam imao osjećaj pretjerivanja. Nabrojao sam 13 prelaska potoka. To utjeće na ritam trčanja, pa sam se izmorio, što je vidljivo na padu tempa u zadnjih dva kilometra. Iskreno sam zavidio ženama na kraćoj stazi (8km).
Staza je predivna. Pohvala organizatoru na izboru staze, ali i na organizaciji utrke. Znate da mi je okrijepa vrlo bitna, a svega je bilo u izobilju. Od cuge, do klope, pa čak i torte na kraju.

Glede rezultata, jako sam zadovoljan, jer sam se opasno približio polovici liste. Stigao sam 32. od 60 natjecatelja. Štoviše, 5. sam u svojoj kategoriji!
sretan

Distance: 11.380m / 12.000m (prvo je mjereno Garminom, drugo je službeni podatak)
Time: 01:03:54
Avg HR: 169
Max HR: 182
Avg pace: 5:37 min/km / 5:20 min/km

Rezultati:
Rezultati

Galerija:
Željko D.
Pinky



Post je objavljen 10.04.2010. u 23:55 sati.