Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SUDAR VOZILA KOD OBLAKOVCA, VATROGASCI DVD ZAKORENJE UKLONILI ULJE SA CESTE

OBLAKOVAC
Piše: Matej Lončarević

Vatrogasci Zakorenja ponovno su imali još jednu tehničku intervenciju u prometu 12.04.2010.god. u večernjim satima na cesti D-51 Požega-Nova gradiška kod mjesta Oblakovac.Nesreća se dogodila prilikom sudara dvaju osobnih automobila gdje je jedno vozilo marke VW Polo od siline udarca ostalo stajati nasred ceste ,te je iz automobila iscurilo ulje.Na dojavu ŽC 112 u 18:38 DVD Zakorenje u 18:45 odmah je izašlo na intervenciju s jednim navalnim vozilom kapaciteta 1000.L vode i 4 vatrogasca ,te su na mjesto intervencije došli u 18:54 sati.

Image and video hosting by TinyPic

DVD Zakorenje odmah je započelo s čišćenjem prometnice od iscurjelog ulja iz automobila i blata prilikom sudara ,a čišćenje se obavljalo s brzonavalnim vitlom i metlama.
U čišćenju i uklanjanju automobila s prometnice pomogli su i djelatnici "Hrvatskih cesta".U trenutku obavljanja intervencije promet se odvijao jednom trakom, po završetku kroz ovu prometnicu promet se odvijao na obadvije trake.

Zbog dosta količine razlivenog ulja po prometnci iz automobila, intervencija je duže potrajala ukupnog vremena od 51.minutu ,a u čišćenju je utrošeno 1000.L vode .
Intervencija je obavljena kvaliteno i profesionalno bez ikakvih nedostataka.Voditelj intervencije:M.Radošić.



Post je objavljen 13.04.2010. u 12:00 sati.