Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeo-cuvar

Marketing

07.Kiša

Warning! :D


Kevin Malloy

Sjedio sam u kafiću čekajući da Tiana i Jhonny dođu. Morao sam se naći s njima kako bismo popričali i popili kavu jer u zadnje vrijeme sam neprestano bio s Aurorom. Otkad se iz vedra neba pojavila u mom životu neprestano sam mislio na nju i svoje slobodno vrijeme provodio s njom.

Podignuo sam kutiju cigareta i izvukao jednu iz nje. Stavio sam ju u usta i krenuo zapaliti. Neko vrijeme mi je upaljač gorio nedaleko od cigarete dok sam razmišljao o tome bih li ju trebao zapaliti ili ne.

Uzdahnuo sam, ugasio upaljač i vratio ju natrag u kutiju. Pogledao sam u prozor razmišljajući o Aurori. Jučer je izgledala ozbiljno kad je govorila da će biti uz mene, da će mi pomoći maknuti se iz pakla droge, a to je za mene bilo jako teško. Nisam znao hoću li uspjeti jer sam se previše navukao na nju, ali trebao sam pokušati biti jak... zbog mene... zbog nje jer je vjerovala da se mogu promjeniti.

Osjetio sam snažan udarac po leđima zbog kojeg sam se suzdržao da se ne izderem. Namrgođeno sam se okrenuo i ugledao Jhonnya kako mi se ceri, a kraj njega je Tiana stajala i gledala u pod.

„Kretenu!“ –gurnuo sam ga.
„Morao sam to napraviti. Izgledao si zamišljeno i znao sam da me nećeš čuti kad ti se približim!“ –rekao mi je i sjeo preko puta mene.
„Gdje ti je cura?“ –Tiana je sjela do njega.
„Nije mi cura...“ –uzvratio sam. „Idem se kasnije naći s njom.
„Naravno, zar smo sumnjali da se nećete naći?!“
„Nemoj biti ljubomorna.“ –Jhonny se okrenuo prema njoj. „Nije do tebe s kim će se on viđati.“

Frknula je, zamahnula svojom plavom kosom i pogledala namrgođeno u prozor. Pogledao sam u Jhonnya koji se samo nasmiješio, a ja sam mu uzvratio.

„Nego... Što ti se desilo s rukom?“ –upitao me.
„Porezao sam se jučer.“ –odgovorio sam. „Ujutro sam otišao na hitnu s Aurorom!“

Klimnuo je glavom.

„Pitam se kako to da neka tatina curica želi imati posla s drogerašom!“ –Tiana je pogledala u mene sa zanimanjem.

Pogledao sam u stranu. Što je bilo najgore, i ja sam se to pitao.

Aurora Chenning


Nije mi se nigdje žurilo, pa sam laganim korakom koračala bijelim hodnicima. Kosa mi je lagano vijorila na vjetru zbog kojeg su i bijele, dugačke, pamučne zavijese oponašale more po zraku. Bijela haljina koju sam nosila dodirivala je pod, svako toliko se zanjihavši zbog vjetra.

Duboko sam uzdahnula i nasmiješila se. Osjećala sam se dobro onog dana, kad sam morala ponovno otići na sastanak kojeg sam ja zatražila. Morala sam razgovarati sa Bogom i Vragom. Gđica Vrag je trebala znati da nisam namjeravala odustati, a da niti on neće i da ga neće dobiti. Morat će preći preko mene jer nema teoretske šanse da ću joj dopustiti da ga ubije za dva tjedna.

Kevin je trebao živjeti. Kevin je želio živjeti! Trebala mu se samo pružiti prilike, a ja jesam. Naravno, sve je trebao biti puno brže, trebala sam ga odvući iz pakla droge kako bih svima dokazala da je on dovoljno jak da nastavi živjeti.

Stala sam pred vratima, duboko uzdahnula i pokucala. Kad sam čula dopuštenje da uđem, otvorila sam ih i zakoračila u onu prostoriju. Vrag je hodala gore – dolje gledajući me namrgođenim izrazom lica. Pretpostavila sam da joj nije bilo drago što sam ja bila ta koja je prozvala sastanak.

„Što je bilo toliko važno da sam morala otkazati nekoliko smrti?!“ –upitala me ljutito gledajući me svojim plavim, ledenim očima, te odmahnuvši vatrenom kosom.
„Još bolje za ljude.“ –rekla sam joj.
„Ne mješaj se u moj posao ili ćemo vidjeti hoćeš li moći letjeti bez krila!“
„Iskušaj me!“
„DAME!“ –prekinuo nas je Bog. „Volio bih da se barem jednom ne posvađate!“
„Reci joj da se ne mješa u moj posao!“ –uzvratila je gledajući u njega. „Mislim da tebi ne bi bilo ugodno da ti se netko od mojih mješa u nečije rođenje... ili ozdravljivanje!“
„U potpunosti te razumijem.“ –klimnuo je glavom. „Ali znaš da su ovi sastanci potrebni!“

Frknula je i prostrijelila svojim ledenim pogledom.

„Požuri se jer nemam vremena!“ –pljesnula je rukama, a zatim jednu stavila na radni stol dok je drugu držala na boku.
„Mislim da ću uspjeti spasiti Kevina!“ –rekla sam odlučno.

Oblikovala je usta u slovo o. Izgledala je užasno, kao da je čula veliku šokantnu vijest koju nije očekivala. Bog je klimnuo glavom i nasmiješio se. Njemu je bilo drago svaki put kad bismo spasili nekoga.

***


Izašla sam iz kuće, zatvorila vrata i spustila se pjevušeći niz stepenice. Otvorila sam vrata.

„Hej!“ –Kevin se pojavio preda mnom.

Proderala sam se i udarila u vrata jer sam se okrenula kako bih ušla natrag u zgradu. Čula sam smijeh iza sebe, a okrenula sam se prema njemu trljajući si nos jer me užasno zabolio.

„Oprosti...“ –zahihotao se, te prislonio ruku na moje rame. „Nisam te želio toliko uplašiti!“
„Drago mi je što se smiješ mojoj nesreći...“ –promrmljala sam.

Podignuo je pogled prema meni. Oči su mu bile suzne od smijeh, a usne su titrale. Zakolutala sam očima, klimnula glavom kako bih mu dala znak da se može slobodno smijati, te se nagnula na zid. Počeo se smijati, a ja sam odmahnula glavom.

Privukao me k sebi, obgrlio rukama oko struka i potapšao me po leđima.

„Oprosti, ali bilo je smiješno!“ –pogledao me nacerivši se.
„Dobro, dobro...“ –namrgođeno sam ga pogledala. „Samo se ti nastavi meni smijati!“
„Nisi valjda ljuta?“
„Nisam.“
„Ozbiljno?!“
„Nisam.“
„Oh, to je dobro čuti! Ne želim da se ljutitš na mene.“

Nasmiješila sam mu se i spustila niz stepenice, a on me pratio.

„Gdje si mislila ići?“ –upitao me obgrlivši me rukom.
„Idem ti pokazati koje su pjesme dobre!“ –odgovorila sam mu.

Podignuo je obrvu ne shvačajući ništa. Odmahnula sam glavom, rukla mu da će doznati kad dođemo do ondje i obgrlila ga rukom. Bilo mi je drago što sam mogla uživati u njegovim dodirima. Osjećala sam se ponovno kao normalan čovjek... barem na kratko, sve dok se ne bih sjetila da ću uskoro nestati sa Zemlje.

Srce me stegnulo kad sam se toga sjetila jer... koliko god sam ja došla ondje zbog svojeg zadatka, bilo mi je teško pomisliti da ću morati ostaviti Kevina. Uzdahnula sam i pogledala u njega. Vidjela sam da ima zamišljen pogled. Znala sam da nešto nije bilo u redu po njegovom naboranom čelu.

„Što je bilo?“ –upitala sam ga.
„Zašto pitaš?“ –pogledao me.
„Zato što si mi čudan. Nešto nije kako treba. Što?“
„Pričao sam s Tianom. Rekla mi je da se čudi što si se spetljala s drogerašom!“
„Tiana je ljubomorna krava koja priča gluposti!“

Nasmiješio se, a ja sam ga pomilovala po licu.

„Vjeruješ li mi?“ –pogledala sam ga ozbiljno.
„Naravno.“ –uzvratio je.
„Odlično, onda se nemaš zbog čega brinuti. Uostalom, nećeš se više drogirati jer ti ja to neću dopustiti! Moraš biti jak i pobijediti želju za njome!“

Promatrao me svojim zelenim očima. Bile su jako lijepe, prekrasne... Obožavala sam dečke sa zelenim očima. Imala sam osjećaj da se moram prisjetiti da moram disati kako bih živjela još tjedan dana kao čovjek, pa sam mu razvukla osmijeh od uha do uha. Nasmiješio mi se, rukom prošao kroz moju kosu, a zatim dlan prislonio na moje lice.

Prišao mi je usnama. Mogla sam osjetiti njegov topli dah na svome licu prije nego me poljubio. Obgrlila sam ga rukama oko vrata i uzvratila mu. Privukao me bliže sebi, zagrlio toliko snažno, naravno pazeći da me ne ozlijedi, kako ne bih nestala odandje.

Uživala sam u njegovom poljupcu koji je trajao već duže vremena. Nisam se obazirala na glasove koje sam čula oko sebe jer smo u onom trenutku postojali samo on i ja. Srce mi je ubrzano kucalo. Onaj prekrasan osjećaj nisam osjećala mjesecima. Nisam osjećala mjesecima da sam voljena, da je nekome stalo do mene.

Osjetila sam kapljice na licu, pa sam se odmaknula od njega i pogledala u nebo. Nakon samo nekoliko sekundi se pojavio pljusak.

„Idemo!“ –Kevin me povukao za sobom.

Na sreću, njegova se kuća nije nalazila daleko, ali svejedno smo bili mokri. Zakoračila sam u njegov stan, a on je upalio svijetlo i krenuo u kupatilo bacivši ključeve na stol. Vratio se sa ručnikom kojeg mi je stavio na glavu i pokušao mi osušiti kosu.

Pogledao me ravno u oči i nasmiješio se, a ja sam se izgubila u njima. Rukom sam pomaknula pramen njegove kose sa lica i prislonila dlan na njegovo lice. Utisnula sam mu kratki poljubac na usne i odmaknula se od njega.

Ručnik je bacio na trosjed, obgrlio me rukama oko struka i poljubio strastvenije. Uzvratila sam mu obgrlivši ga rukama oko vrata, a on me podignuo sa poda, pa sam ga obgrlila nogama oko struka.

Ušli smo u njegovu sobu, stavio me na krevet i nastavio ljubiti dok je svojim rukama ulazio pod moju majicu. Nabacila sam glavu u nazad jer me ondje ljubio nježno svojim mekanim usnama. Osjećala sam kako mi trnci prolaze cijelim tijelom. Poljubio me još jednom i odmaknuo se od mene kako bi skinuo svoju crnu majicu, a zatim je skinuo i moju i počeo mi ljubiti tijelo dok sam se trzala pod njegovim dodirima.

Otkopčao je moje crne hlače, skinuo mi ih, a zatim rukom prošao preko mojih gaćica. Zastenjala sam na sekundu, pa ga povukla k sebi i poljubila ga spuštajući se noktima po njegovim tijelom. Bacila sam ruke na njegove jeans hlače koje je on skinuo bacio iza mene.

Pogledao me ravno u oči skidajući mi gaćice. Bilo mi je malo neugodno, pa sam ga poljubila, a on mi je uzvratio prolazeći rukama po mojim grudima. Pogledao je zatim u moje tijelo, od glave do pete, pa ponovno ravno u oči. Srce mi je ubrzano kucalo jer nisam znala što se događalo.

„Prekrasna si...“ –promrmljao je.

Nasmiješila sam se jer mi je ono bilo drago čuti. Poljubila sam ga, a on je lagano svojim udom ušao u mene. Zastenjala sam i zarila nokte u njegovim ne tako razvijenim leđima, ali meni to nije smetalo. Utisnuo mi je poljubac na usne dok je već brže i dublje ulazio u meni sve dok oboje nismo počeli uzdisati.

Krevet je škripio pod nama, a naše stenjanje je odjekivalo prostorijom. Svako toliko bih se rukama zadržala za metalni dio krevet dok se on micao gore – dolje u meni, a onda bih se bacila na njega jer sam željela voditi ljubav s njim više nego sam zamišljala.

Svojim je rukama prolazio po mome tijelu, zaustavio bi se na mojim bokovima i promatrao me sve dok ga ja ne bih poljubila. Nisam voljela da pokušavaju zapamtiti moje tijelo u onakvim trenutcima.

Kevin me prebacio na krevet, pa sam ja tako bila ispod njega. Raširio je moje noge i ovoga puta grublje ušao u mene.

„Volim te...“ –prošaptao mi je u uho.
„I ja tebe...“ –promrmljala sam.

P.S. Jesam li vam rekla da priča ima još 3 poglavlja? O.o


Post je objavljen 13.04.2010. u 13:53 sati.