Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/little-miss-trouble

Marketing

No sense.

Evo Dylan! Došla sam se malo raspisat pošto će sad škola i sve to. Neće više bit vremena za postove, pa da ne mislite da sam mrtva ili nešto takvo.
Evo, ja vam uživam u zadnjem danu slobode. Sutra će nam najvjerojatnije uvalit neku 5 minutnu iz kemije. Što se prošlog posta tiče, nisam ništa još sredila. Nisam ih ni vidjela zbog praznika. Sad ću, kad počne škola krenut u akciju. Evo, ni sunca nam nema. A šteta. Razmišljala sam malo (često to činim u zadnje vrijeme). Inspiracija je nula. Znam da bi trebala nešto napisati. Ali... Ne znam što. Nižem glupe rečenice bez smisla samo kako bi popunila tu bijelu prazninu. Polako ludim...
Ovi praznici za mene imaju veliku važnost. S mnogima sam se stvarno jako zbližila. Shvatila sam puno toga. Sad kad razmislim, dugo su trajali. Mogli su trajati još više, ali stvarno se toliko toga dogodilo u tih par dana. Kupila sam sunčane naočale na samom početku praznika. Tj. Sunčane cvike kako sam izjavila. Prije par dana sam se našla s prijateljicom koju nisam vidjela više od 7 godina. Nismo se ni prepoznale. Išle smo skupa u vrtić, a onda smo se razišle. Vidjele bi se na rođendanu, ali to je bilo kratko i rijetko. Zatim se ona odselila u Svetu Nedjelju, a kako smo izgubile kontakt ja to nisam ni znala. Hvala Bogu na Facebook-u. Prezirem ga. Zbog svih ružnih iskustava, ali ipak ima i dobrog u njemu. Pronašla sam ju, i dodala. Dogovorile smo se da se nađemo. Sad sam presretna. Cijeli dan smo provele u Avenue Mallu. Otišle smo u kino, a onda smo i malo švrljale po dućanima. Zbližila sam se i s jednim frendom. Prije i nisam imala neko mišljenje o njemu, ali nakon svih onih inboxa... Stvarno sam ga zavoljela. Sa njim se zaista može razgovarati o svemu. Drago mi je da smo prijatelji. Dečko je baš drag. Malo sam bolje upoznala i Mateju. Cura je super. Obožavam ju. Zatim sam otišla jedan dan u kino s 3 frendice i jednim frendom. E, to nikad neću zaboraviti. Što smo sve taj dan napravili... Ne da mi se pisati sad. Možda drugom prilikom, ali osim kina, vidjele smo i Bojana Jambrošića, neku ludu babu i šta sve ne...
Trenutno iz glave ne mogu izaciti pjesmu David Guetta ft. Kid Cudi - Memories. Ah te uspomene. Nekad mi dođe da sve zapišem negdje, ali nemam živaca za to. Na žalost.
Primjetila sam da se ne poštuju moja pravila. A baš su lijepa šarena. Mislim na ono treće pravilo. Da se izjasnim jer možda niste shvatili. NE ŽELIM KOMENTARE TIPA: "Hej! Cool blog. Svrati i komaj!" Ne treba meni to. Imaš šta pametno za reć' u vezi posta? Komentiraj. Nemaš? Bježi!
Nadam se da ste me sad svi shvatili.

Evo, samo još da spomenem svoju Maju koja ima blog Klik tu. i Matejicu koja također ima blog Klik tu.
A moram i spomenut svog Medu. Sad Klik TU. Ludo dijete (čak mjesec dana starija od mene) koje svijet gleda svojim velikim čokoladnim okicama.
Volim vas.
Dylan.

Image and video hosting by TinyPic
Moram si ovakvo nešto nabaviti. Aa. Totalno sam poludjela u zadnjih par dana ;D

Post je objavljen 11.04.2010. u 12:58 sati.