Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysteriumaloim

Marketing

Dani Svjetla - 4. Obred

Četvrti obred obavlja se 26.04

Potrebno za obred
5 svijeća, koje nisu bile upaljene
Po jedna svijeća za svakog koji sudjeluje na obredu

Na tlu se nacrta simbol zraka, na svaki od kutova se postavlja po jedna ne upaljena svijeća i one ostaju ne upaljene. Ostale svijeće svi imaju ispred sebe ali također ne upaljene, one se pale kasnije nakon formiranja magičnog kruga svijetla

Prije početka obreda potrebno je odabrati osobu koja če voditi ritual. Tu osobu nazivamo Tremezin. Nakon što su se svi sjeli osoba koja je odabrana za Tremezina izgovara sljedeće riječi upučene okupljenima:

U ime Gospodara Svemira, u ime Sotone-Lucifera-Demona, u ime i uz pomoč Mysterium Aloima dali me prihvačate kao vašeg Tremezina? Okupljeni izgovaraju Prihvačam.


Primite se svi za ruke, gledajte u goruće svijeće te zamislite kako iz njihovog plamena izlazi svjetlosni prsten. Zamislite ga kako se širi te dolazi do vas. Dotiče svakog od vas a zatim ulazi u vas. Sve vas sad spaja taj svjetlosni prsten, on struji kroz ruke svih vas. Tremezin vas mora voditi kroz proces vizaulizacije kruga. Taj se svjetlosni prsten sad širi od ruku prema glavi i prema tlu, iznad vas se prsten spaja u središnju točku kao i ispod vas, ispod tla. Kad to uspijete vizualizirati nalazite su u magičnom krugu svijetla. Kad Tremezin zaključi da jr krug stvoren, tada on oslobađa svoje ruke što čine i ostali po redu.Nakon što je stvoren magični krug, Tremezin ustaje sa svojom svijećom u ruci i pali svoju svijeću od onih koje su u sredini kruga, vrača se te pali svijeću prvom sa svoje lijeve strane te s desne strane izgovarajući rijeći:

U ime Lanithre, demona zraka, pozivam sve duhove zraka da uđu u krug svijetla.


Nakon toga Tremezin izgovara:

U ime Gospodara Svemira, u ime Sotone-Lucifera-Demona, u ime i uz pomoč Mysterium Aloima, u ime Lanithra, ulazim u mjesto tame i uzimam darove Svetog Zraka.


Odmah po završetku izgovara sljedeće riječi red po red, nakon svakog reda, ostali ponavljaju za njim:

Sveti si Gospodine, Gospodaru svemira

Sveti si Gospodine, čija priroda nije formirana

Sveti si gospodine, veliki i močni

Gospodaru svjetla i tame

Nakon toga čita se pismo Vlč. Marlusa. Pisma nečemo objaviti ali se može čitati iz osobnih grimoara ili Demonskog Nauka. Čitanja obavlja prvo Tremezin a onda ako ima tko od Magoga. Odmah po tom, okupljeni vizualiziraju Zrak ili Eter. Po Demonskom Nauku vidjeti zrak znači vidjeti život. Kad vjetar zapuše ljudi gledaju kako se njišu grane na drveču i kažu da vide vjetar ali zapravo vide posljedice puhanja vjetra isto tako gledamo i život, sve što vidimo svojim očima zapravo su samo posljedice života, nešto što je život napravio ali zapravo ne vidimo i sami život. To je naj češča simbolika koju koristimo u meditaciji usmjerenu prema spoznaji života.

Nakon meditacije Tremezin izgovara sljedeće riječi:

Lanithro, Gospodaru zraka tebe sazivamo i tebe obožavamo. Veliko je tvoje ime i velika je tvoja moć, veliko je ima Aloima tvojeg i našeg stvaraoca. Primi naše duše u svouju domenu neka i one nočas budu njen dio.

Nakon tih riječi izgovara se:

Amen Satana – Ora Pro Nobis

Amen Lucifer – Ora Pro Nobis

Amen Demon – Ora Pro Nobis

Amen Deus – Ora Pro Nobis

Amen Aloim – Amen.


Svi gase svoje svijeće i obred je završen

Image and video hosting by TinyPic Simbol Zraka


Post je objavljen 11.04.2010. u 00:44 sati.