Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-petrinja

Marketing

Mošćeničkim vatrogascima treba vozilo

SUBOTA 27.03.2010

MOŠĆENICA - Najznačajnije u protekloj godini je početak rada s mladima tako da sada mladež DVD-a Mošćenice broji 28 članova i pripremaju se za svoje prvo natjecanje. Također značajno u prošloj godini bila je i proslava 30. obljetnice djelovanja kada je upriličena primopredaja i blagoslov svečane zastave društva čiji je kum, gradonačelnik Željko Nenadić. Tijekom protekle godine nabavljeno je pet interventnih odijela i sedam vatrogasnih odora, a nadopunjena je i vatrogasna oprema u vrijednosti 43 tisuće kuna, istaknuto je, između ostalog, na Godišnjoj skupštini mošćeničkih dobrovoljnih vatrogasaca.

U planu za ovu godinu naznačeno je kako je neophodna nabavka vatrogasnog vozila, kao i provođenje redovnih aktivnosti među kojima je i nastavak pomlađivanja i omasovljavanja društva, te redovito provođenje školskih i taktičkih vatrogasnih vježbi kao i onih u okviru vatrogasnih natjecanja. Na ustrajnom i uspješnom radu Mošćeničanima su čestitali Ljubomir Orabović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Petrinje, te Milan Herceg, zamjenik gradonačelnika, koji je podsjetio kako je Grad uspio osigurati sredstva za sanaciju krova na Društvenom domu u Novoj Mošćenici gdje uz ostale udruge i DVD ima svoj prostor, a samim time imat će i bolje uvjete za daljnji rad.


vatrogasci,mošÄýenica vatrogasci,mošÄýenica vatrogasci,mošÄýenica vatrogasci,mošÄýenica vatrogasci,mošÄýenica vatrogasci,mošÄýenica vatrogasci,mošÄýenica


Slike i tekst: Petrinjski radio 106,90 MHz, www.petrinjskiradio.hr

Post je objavljen 28.03.2010. u 20:10 sati.