Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

SASHA


Pošto mi je prošli post bartimej@ maksimalno popljuvao, večeras ću nastojat da manirom uljuđenog intelektualca, zapadne provenijencije, a to znači cinizmom i mizantropijom, opserviram jednu odiozno-degutantnu temu, genetsko-biološke malformacije, porodice Broz!

Pošto su nas (nas malo starije..gea@ co) kroz rano djetinjstvo pokušavali uvjeriti da je mali Broz odrastao uz Sutlu, ko Šolohov uz Don, te da je taj neimar internacionale-nkvd-kominterne ustvari najveći sin naroda i narodnosti (samim time je sin onog tesara iz Nazareta, moga doći tek na drugo mjesto), danas je "primudri predstavnik vlaško-kamenjarske tradersko-merkantilističke imocke krajineeee", pokazao koji je to "prostitutkin sin" bio..i da nije dolazio džabe..i da ne plaši bez veze žabe..
O, opet sam skreno u trivijalnost...pa se evo "recesiram" na zadanu temu..na koju se upravo i želim referirati da ne bih morao retardirati..
Poštovani senatore iz zd@ kako se zvao Kalugilin konj?

Pošto bolujem od disleksije, disgrafije, logoreje (ne gonoreje) astigmatizma i strabizma te nekoliko bolećina koje nisam uspio locirati u leksikonu uopće medicine, ni u djelima E.Kishona, molim potencijalne perceptore da ne repliciraju i ne recikliraju, a samim time i ne distribuiraju ove moje dikte i sentence, a pogotovu da ne mastrubiraju na ovom regionalnom artističkom poligonu.

Naime iz uvoda je vidljivo da reflektiram, dapače pretendiram na najviši komunikacijski nivo koji je dosada viđen u ovom regionu, te molim da inferirnija publika prestane apsorbirati ova prudencijalno-genijalnu analizu o našem mašinbravaru.
Pošto sam potrošio sav hvalevrijedan vokabular, morat ću se vratiti onom manje vrijednom vox-populiu bono,,bono

Zaista, zaista..pitam vas da li znate da u maloj zemlji za velike svinjarije živi i "radi" unučica našea maršala, svetski priznata umetni...ca Sasha Broz, koja se ponosi na svog dedicu...muci...muci...
Zaista, zaista ..mi je žao što ona ne može da koristi sve rezidencijalne prostore koje je koristio njen dedica..al za utjehu joj ostaje..da se može igrati s majmunima koje je isti ostavio...
I znate on je "uvozio" samo zdravu stoku..nisu njemu mogli, ko stipici uvaliti "mutirane antilope"


Post je objavljen 09.04.2010. u 22:14 sati.