Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Eva 1

...Flip - I Wanna Dance with Somebody

Sicam se... osmi misec je bija, vruce za popizdit, al' dobila se pouzdana informacija da je dosla nova grupa turista sa sjevera pa je tribalo napravit đir i sinjat koju piplicu za tekuci misec.
Motor sam parkira u dubokoj ladovini oleandera iza parkiralista mjesnog hotela da mi se jaja ne sprze kad ponovo zajasim na sic, a onda sam se setnjom s' noge na nogu spustija do morske obale.
Sa rucnikom priko ramena i crnim ocalama na nosu laganini sam se giba i snima teren po lokalnoj divljoj plazi kad sam je ugleda kako sidi na kamenu tik uz more.
Zvala se Evicka, al' ja sam je isti dan prikrstija u Eva jer to mi je parilo puno lipse nego njeno izvorno izdanje, koje me ne znan zasto asociralo na picka ...ovako mi je bilo bas seksi.
Na ovu pricu asocirala me ona slatkica Eva iz „Doline sunca“, jer bas je tako nesta i ova izgledala!



Mislim da je bila Cehinja ili Slovakinja ... sad vise i ne znam po ovoj novoj podjeli, ali bilo je to jedne oho-ho godine kod nas na lipom plavom Jadranu, naravno!
Po polozaju tila i motima odma sam skuzija da ima problema i da je siguro stala na jeza, a ja sam normalno ima iglu.
Tu foru mi je „proda“ Kara, stari galeb koji je u svoje vrime oborija na ledja pola zenske populacije sa sjevera koja je dosla na nase plavo more.
...Pajdo, uvik moras imat uza se iglu!!! ...prica mi je jedne prilike dok smo cidili pivu u zimskim dosadnim danima.
...vidis li kako je u nas more puno jezeva, a to su nasi pravi saveznici...!!!
...saveznici, jebate kako to mislis... pa koliko sam se puta naboja na njih??? ...naivno sam se izletija.
...ahaaaaa, naboja kazes!!! ...e pa i one ce se nabost!!! ...nastavija je Kara, palec duvan i gledajuc me priko oka nebili vidija jesam li ista skuzija.
...hmmmm, nista mi nije jasno! ...zakljucija sam i laganini natega bocu.
...e jesi smotan!... pa bleso jedan, lipo se ponudis da ces joj ga izvadit, mislin na bodlju! ...a zato moras imat iglu uza se!
...ahaaaaaaa!!! ...napokon se i meni upalila lampica, pa nastavim:
...pa da, u tom operativnom zahvatu ti si je vec svu ispipa i primaka se u njen „intimni prostor“.
Taj prostor je u ta oho-ho vrimena bija je sa puno vecim pragom tolerancije nego danas, sta je znacilo ako si je ispipa povise kolina vec si bija na dobrom putu za „raj“.
Nego da se ja vratin na Evu...
Tribala joj je igla, a ja sam ima i iglu i iskustva! ....i tako mic po mic, vecina bodlji je za uru vrimena bila izvađena, osim dviju najvecih! ...jedna u njezinom i druga u mom srcu!
Bila je to, naime... „ljubav“ sa desetak uboda i sat vrimena „pipanja“ i pogleda.
Ha, kad se sitim kako sam bija smotan i grub... jer meni su se laganini tresle ruke od pogleda u njeno medjunozje i mokri badic iz kojeg su povirivale slipljene kovrce, a sve to na desetak centi od mojih nestrpljivih prstiju.
Tako se u tom mom saranju pogledom sa pete na magicni trokutic, svako malo bi mi se desilo da bi falija sa iglom i jadnica se uvijala ka jegulja, sta je mene jos vise palilo.



...al jebat ga... i pored bola sta sam joj pricinja izgleda da se ona odmah zaljubila u opaljena Dalmatinca.
Nije bila od onih opicenih cura, koje traze ludi provod... prije je bila od onih, kojima je kurac virija iz ociju, cak i kad su nevino motale uvojak kose prstom...
U to vrime zna sam ceski taman za rec;... dobry den, co to je, pekny izgledas, mate krasnoje oci, na svidenje, myslíte si tanec i tako to... ali zato sam se zna sluzit rukama, ako triba i nogama.
Gledala me trepcajuc naivno plavim okama i tiho mi je rekla kad sam „operaciju“ priveja kraju da u hotelskoj sobi ima neku mast za opekline, koja ce bit dobra i za rane na peti, samo ako mogu da joj pomognem namazati.
Jebat ga, sta sam drugo moga... bija sam mlad, zelen i otisa drito sa njom u sobu ka' janje na klanje.
Dok sam joj nakon kvarat ure u sobi razmaziva glupu kremu, odjednom me njezno prekinula i uzela moju ruku, stavila je na svoje golo bedro i tiho sapnula: ...vezmi si me!!!

...nastavlja se!


...lip pozdrav! mah




Post je objavljen 26.04.2010. u 00:05 sati.