Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tina356

Marketing

Your brain needs some assistance.

Život je divan i krasan, nije li? Kenjam li ga bezveze? Nemam pojma. Što mi je? Ne znam ni to. Što znam? Nope. Ni to.

Ovaj dizajn me iritira. Profile bi trebao biti gore i spustit se klikom na strelicu, a ne bit dolje -.- Te-he. Opet mi se glupi Travian pop-upa. Ne znam zašto je to i popizdit ću -.- Ne Travian, fakat te ne namjeravam igrat, trošit sate i sate života na glupu virtualnu igricu da pobjedim debile svijeta. Ne hvala. i blog.hr me očito jebe, ja ne razumijem odkud ono n iznad profile bara, u Max's HTML Beauty mi je sve divno -.- E super. Pišem post svakih mjesec dana. krasno.

Znate onaj novi film sa Pattisonom? Remember me? Ima ona scena kad se Tyler svađa sa starim i ovi biznismeni drugi (ili treći) put kažu da se oni mogu vratit kasnije i Tylerov stari se zdere: "Everybody, SIT THE FUCK DOWN. Now!" Umrla sam na tu scenu. Toliko me podsjetila na Doma sa Slipknot maskom da sam u sebi umirala (zato što scena nije bila prikladna za smijanje). Također, znala sam od skoro početka filma da će Tyler umrjet i cijelo vrijeme govorim to ljudima, a oni meni: "Neće, ma neće". PA JESTE VI NORMALNI? Fakat se iz muzike osjetilo da će se nešto loše dogodit. Imam 6. čulo.

Btw, ovaj video, Dom sa Slipknot maskom, je one of the most hilarious videa ikad. Svaki put kad ga gledam pišam od smijeha. Dom ♥ is my hero.
Nadalje, stari si ima Resistance za ringtone na mobitelu. Nikad nisam bila ponosnija :') (dobro, na drugom mobitelu ima Lady Gagu, al šta, poznavajući Matta, njemu bi se to sviđalo, da). ISUSE KAKO OBOŽAVAM ONE DVIJE SEKUNDE U ASSASINU od 0:29 ♥. Doslovno je neopisivo koliko su te dvije sekunde za mene orgazmičke.

E, da, onu povijest iz prošlog posta naravno nisam učila i dobila sam dva i tri xD

Snimat ćemo spot za neku pjesmu (ne pitajte me, nemam pojma, to je Tesina ideja) pa ju moram učit sad, totalno imam još manje od 2 dana da ju naučim. Ali bit će zabavno, a kak to biva, možda vam i postam to ovdje. (vjerojatno nekih mjesec dana kasnije xD)

Očito ne znam o čem da pišem, pa registirajte se ovdje:


Cheers!

Post je objavljen 08.04.2010. u 19:14 sati.