Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Kako to reče Birtney na drugom albumu?

Žutilo žutila radi, da i tu žuč izbacim.

oops


Brangelina je doslovno preletila Hrvatsku. Više nije aktualno razvode li se ili ne. Bitno je je li Amy opet zajedno sa Blakeom a koga briga za novi album. Ima li Birtney i dalje ispade i je li dobila skrb nad svojom djecom? Lady Gaga ipak nema penis no i dalje ne vjerujemo u to! Što se događa na Farmi!? Ima li Simonica života poslje Ante? Tko je Ava Karabatak? Ricky Martin je gay!? Turističke guzice!!! Ma neeeee...

Mislim zbilja. Gadim se sam sebi što sve to znam. Nisam ništa bolji jer to spominjem. Dapače čak ni samo kritiziranje kritičara koji pišu o tomei sami sebe kritiziraju... No sad se petljam i padam u perpetuum mobile zvan današnje novinarstvo a.k.a. gdje je nestalo uredništvo kojem je bitna vijest a ne novci? Ako nemaš skandal, nisi nitko. E pa u tom slučaju mi je drago da sam nitko. Slava ili novci? Novci, hvala lijepo.

Koji je produkt svega ovoga? Paris Hilton. Nisam daleko. Dobili smo današnje zvijezde bez pokrića kojih ima više nego ikada. Pratimo njihov lajfstajl koji je šupalj poput ciginih krafni. Vijesti kao takve su kratke nepotpune i blještave bez konkretnog sadržaja. A s obzirom da smo mi nacija koja prati trendove, nije ni čudo da su nam takve novine i najtiražnije. I djele se besplatno. Molim vas, manje senzacije, više koristi. Manje Hollywooda, više Nobelovaca. Eto moj mali prijedlog.

Imamo generaciju idiota sa poremećajem koncentracije i ništa ne poduzimamo da se to promjeni. Heck, čak sam i sam primjetio da ponekad preskačem duuuugački tekst ako mi se ne sviđa naslov. Ako nemaš makreting, nemaš ništa. Administracija i obrtanje love bez produkta je danas jako in. Zato se nadam da će neki meteor zveknuti na Zemlju i ostaviti samo one koji imaju vještine i znanja koje će se moći primjeniti za preživljavanje u postapokaliptičnom svijetu. Samo oni koji to i mogu neka prežive i amen. Tko zna, zna.

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 15.04.2010. u 12:30 sati.