Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Jutarnja Gelender Liga 4 - 4. kolo


jGl 4 - 4. kolo


Nema snijega, nema kiše, nema vjetra, zora sviće ubrzo nakon starta. Nema ekstremizma, pa nema ni puno natjecatelja (18). Samo najvjerniji!
Iako sam se prošli puta "opraštao", okolnosti su dozvolile da se pojavim na startu i ovaj put.
Kao što sam spomenuo, na Gipsu je bilo dovoljno svjetlo pa sam isključio Ticcu. Trudio sam se napraviti najbolje vrijeme ove sezone i želio sam da bude manje od 50 minuta. U tome me stimulirao divan pjev ptica pjevica i dahtanje Teflonskog iza mene. Kao vjetar u leđa, kad sam počeo popuštati, on se približi i opet se potrudim da me ne uhvati. Na kraju sam mu ipak uspio pobjeći.
Iako sam bio 32 sekunde prespor za ostvarenje cilja manje od 50 minuta, ovo mi je ipak najbolje vrijeme ove sezone, četvrto najbolje u karijeri. Ove godine imam bolje rezultate nego prošle, unatoč većoj masi, pa već sada žalim zbog vrlo vjerojatnog nedolaska na slijedeća kola.
Dolazak na vrh me je ispunio euforijom koju sam imao na samim počecima Gelenderovanja, pa sam pustio urlik Trešnjevačkog orangutana. I to je bila radost.
Povratak je bio lagan i u društvu. S dozom nostalgije sam primjetio izostanak snježne bjeline, koju sada mjenja nježno pupanje i dolazak zelenila.


Vrijeme svježe, bez oborina, mračno do Gipsa.
Temperatura na parkingu Bliznec: 1°C
Temperatura na Gelenderu: 0°C (prema informaciji s radija)

Distance: 4,42 km
Time: 50:32
Avg HR: 162
Max HR: 180
Avg pace: 11:26 min/km

Rezultati:
Rezultati

Galerija:
Galerija


Post je objavljen 07.04.2010. u 08:55 sati.