Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot-u-gimzi

Marketing

Muško- ženska prijateljstva? NE!

Oprostite ak vam je naporno ovo post dan za danom, al potrebno mi je.
Osjećam se kao da me 100 noževa bode u trbuh.
Kolko sam bila uvjerena za Biebera da smo si super. A ispalo je da je on shvatil da mu se sviđam. A to, naravno nije istina.
I kak da vjerujem u onu: "Muško-ženska prijateljstva postoje" kad me je svaki muški prijatelj do sad razočaral? (naravno, osim onih koje poznam još od kad smo bili mala dječica.)
Pazite kaj mi je poslal: "molim te lucija,bojim se da te ne povrjedim.Nemoj se zaljubiti u mene,jest da se cinim kao idealan decko.No želim ostati sam,jer je to najbolje i najzdravije za mene i tebe.Prijatelji? :D "
I totalno sam si u užasnom stanju. Ja nikad na zelenu granu s tim dečkima.
Neznam dal da se smijem ili da se plačem. On je ostal normalan, kao da se između nas to nije dogodilo, mislim, ta poruka. Dobro, mi smo se sve spodogovorili. Da smo prijatelji, naravno. Ali meni to nije normalno!! Zato jer sam osala razočarana. Da, razočarana.
Dečko mi se ne sviđa niti malo, a on tak. Dečki uvijek upropaste prijateljstva. Ali, iz ovog izlazim pametnija. Više se ne sprijateljujem s dečkima. Ne. Jer uvijek ispadne da se ja njemu sviđam, ili da si on umisli da sam ja u njega zaljubljena.
A ja ne stvaram razliku između cura i dečka kad smo prijatelji. Mislila sam da se prijatelju/ici može sve reći. Ali valjda kad prijatelju veliš nekaj, on odma misli da si TOTALNO zaljubljena u njega... Ma, muške svinje!
Ja sam njemu objasnila da sam zaljubljena. I da sam sretna. Izostavila sam dio da je to njegov najbolji prijatelj. Na kaj je on rekel da je sretan zbog mene. SRETAN JE ZBOG MENE??? Ma briga njega za mene! Budala.
Nemogu se smiriti. Ovo prelazi sve granice.
Nema mi ni frendice; da bi joj se pojadala. Nema je na fejsu, nema para na mobitelu.. Nema NIČEGA!!!
Sva sreća, imam vas, pa vam se mogu pojadati.
Upomoć.

x nesRetNa x

Post je objavljen 06.04.2010. u 16:46 sati.