Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

26/03/2010 Padova, Italija - Palasport

"Welcome to Humanoid City"

Moj prvi Tokio Hotel koncert :))


K Sari i Paoli, u Rovinj, došla sam već u četvrtak, 25.3., dan prije koncerta. Cijeli dan smo razmišljale i razgovarale samo o koncertu. Paola je trebala u školu, ali je Sara ostala doma, da ja ne budem sama xD Pripreme su počele. Navečer smo otišle kupiti još neke sitnice za put. Tad je već Paola došla iz škole. Oko 22:00 smo se počele spremati, ja nisam spavala od 06:00..već tada sam bila umorna, ali ništa od spavanja. Oko pola 1 smo probudili Sarine roditelje.. :) A već oko pola 2 smo bili na putu za Padovu. Vozili smo se oko 3-4 sata i nestrpljivo smo čekale da napokon stignemo u Padovu. Od uzbuđenja, naravno ni u autu nismo spavale! Najprije smo mislili da smo na autocesti krivo skrenuli. Nije bilo nijednog putokaza na kojemu bi slučajno pisalo 'PADOVA'...ma stvarno nijednog.. cijelo vrijeme samo 'Milano', 'Milano', 'Milano' xD I nakon ne znam ni sama koliko, pojavio se jedan na kojemu je pisalo: 'PADOVA 15 km' Aaaaaaa!!! :)) To je takoo blizuu!! Prije skretanja za Padovu smo stali na benzinskoj stanici, tam sam išla na WC xD I onda smo došli do skretanja za Padovu i etoo nas u Padovi.. koji osjećaj! Wuhuu! Po Padovi smo lutali pola sata jer nismo dvoranu mogli nać.. ni za nju nije nigdje pisalo..A GPS je poludio.. pa mu više nismo mogli vjerovat... hahahah. I opet nigdje ne piše 'Palasport'!! Ahh.. Al onda se je našla tabla na kojoj je pisalo 'Palasport' i još nešto uz to, al trenutno nije bitno :P I onda smo ju vidjeli..Crveno-siva dvorana na kojoj s bijelim slovima piše 'PALASPORT' xD To je to! Još smo trebali ić u neki kružni tok.. i onda skretanje za dvoranu. Woot? Ja nisam svojim vlastitim očima mogla vjerovati. Sve je bilo puno autiju i kamp kućica, točno se sjećam te slike. U životu nisam vidjela toliko Tokio Hotel fanova na jednom mjestu. Što je i relativno normalno.. :P Nisam ih očekivala već u 6 ujutro tako puno. Otišli smo se sparkirati i onda brzo u red.

Fanovi su dolazili u sve većem broju. Kad smo mi došli bilo je sigurno oko 600-700 fanova. Puno ih je spavalo dan ili dva ispred dvorane, a čula sam da su neki i 4 il 5 dana prije došli. Čekanje je bilo neopisivo PRESTRAŠNO. Svi su se svađali, psovali..uff! Oko 08:00 su nam se pridružile Lana i Zrinka :) Nismo znale kud sa sobom, organizacija je bila preloša! 12 sati smo čekale u redu .. 12 SATI!! I ne bi to bilo ništa da od toga nekih 8 sata nismo trebale cijelo vrijeme STAJATI!!! Prvo smo svi sjedili, security-i su nam non stop govorili da se smirimo, da se ne guramo, da sjednemo..ali nee! Talijanke su se stalno iz nekog glupog razloga dizale i na to se uvijek događala neka lančana reakcija i drugu sekundu je već cijeli red bio na nogama! -.-' Jednom od mnogobrojnih puta, svi su počeli trčati naprijed. Ajde da su već počeli puštat u dvoranu.. ali je bilo 9 ujutroo!! Eh, tad je bilo tek grozno..svi su padali, jedna cura je tad slomila nogu, počela se tak jako derati i onda su ju security-i van izvlačili. Do tad je ona sve nas gurala, tad joj se vratilo.. ali opet je prestrašno to kaj joj se dogodilo! Kasnije je još nekoj bilo nešto s koljenom.. ne znam, uglavnom isto od posljedice pada! Ja sam se bojala i molila sam se samo da živa dođem u dvoranu... I bojala sam se tog ulaza unutra, ako je u 9 ujutro bilo već ovak, kak će bit tek onda kad počnu puštati unutra?! I tad sam počela razmišljat o tome da idem na tribine, stvarno mi je bilo loše, nisam dugo, dugo spavala, nisam više mogla stajati na nogama i samo sam se htijela sjeest. Znala sam da bude na parteru kaos i da će se svi sigurno gurat i mislila sam da vjerojatno ne bi mogla to izdržat. Sad mislim da bi požalila da sam otišla na tribine! ...Onda su nas zaštitari počeli odvajati s nekim trakama, to im nije ništa značilo. Mogli su normalne ograde staviti.

Kasnije sam s Paolom i Zrinkom išla na WC, al kad sam vidjela kak on izgleda, više mi nije bio potreban xD I kad su one bile gotove, išle smo vidjet tour buseveee :) E da, oni (tour busevi) su došli ujutro oko 7 pred dvoranu i tad su i kamioni počeli stizati. Pa smo išle iza dvorane i prvo smo vidjele tour buseve od tour menagera i pruducenata(valjda!). Bila su dva plava, dva zelena..pa smo otišle još izaa..išle smo po nekom polju punom zečeva, lol, i tamo su bila još dva siva <3 od TH-a :) Od iza se je vidjelo u dvoranu. Slagali su pozornicu, uglavnom crnci... mmm.. :P E i da, dok smo bili u redu, dva crnca su donijela neku ogradu i jedan se takoo slatko nasmijao i namignuo fanovimaaa!!! Hah..

Onda smo se opet vratile u red na svoje mjesto i opet je sve počelo.. guranje i samo guranje! Moram napomenuti i to da Talijanke NEMAJU POJMA engleski..nitko ne zna engleski..ni njemački, ni španjolski..nijedan jezik osim talijanskog..baš su bezobrazne. Doduše bile su dvije cure iz Padove inače, razgovarale smo s njima, nešto je ova jedna muljala na engleskom..hahah.. čine se okej i ovo im je bio prvi koncert kao i meni :) Osim te dvije nisam nijednu normalnu upoznala xD Dok smo čekale milijun puta smo ponovile 'Nikad više na koncert u Italiju!' Lude su cure... ali i dečki! Hahaha..dobra stvar je jedino kaj smo im cijelo vrijeme mogle psovat, vjerujem da su i one nama, al nema veze.. i ja sam njima! Mogu reć da u životu nisam nikad toliko psovala kolko sam 26.3.! xD To je prekomično zvučalo. Dok smo čekale, Sarini su bili cijelo vrijeme tam sa strane i stalno smo im stvari davale.. il su oni nama nkj nosili.. hah.. :) to je dobro kad imaš tak nekog sa sobom na koncertu.. Ne znam di bi stavila torbu, jaknu i to sve da oni nisu s nama išli! I čekale smo mi i dalje..i čekale. Bilo je puno dečkiju i starijih ljudi koji su se s nama trebali gurat, makar su kasnije bili na tribinama, ma koja je to logika?! I bilo je puno fanova 'wanna be Tom' iliti 'wanna be Bill'. Jedan dečko je imao Billovu frizuru iz 2007.-2008.. nije sličio Billu u licu, ali je bio prekrasaan! :) Bilo je fanova iz Argentine, Cipra, Grčke, Njemačke, Švedske, Francuske, Austrije..Hrvatske..za nas 13 sam sigurna.. i još tamo pred WC-om, ja i Paola smo razgovarale i dođe nama neka cura: „Oprostite, od kud ste vi?“..ona je inače iz Pule, ali živi u Padovi i tamo je bila s ovom još jednom koja je pričala hrvatski..i tako! :) Hah, daa.. Lana je imala pustolovine sa jednim zaštitarom... LOL svi smo sjedili na podu, onda su nam rekli da ustanemo i ovaj je prolazio, pa mu je ona rekla da ju digne.. onda je on skoro na nju pao... hahhaha.. to je bilo smiješnooo! Eh.. gay :P...Bio je tamo i neki kamion, i oni su puštali muziku, prvo neke gluposti, a kasnije Tokio Hotel.. pustili su Monsoon i to smo svi pjevali, pa WBMW i tak.. uglavnom, neke hitove! I sve je to super u početku bilo.. fanovi su onda išli pjevat i tako to.. ali onda su počeli puštat Monsoon i WBMW jednu za drugom -.- Ja sam mislila da budem ja zamrzila te dvije pjesme xD Svaku su pustili najmanje 15 puta! Strašnoo! Više su mi na uha izlazile van -.- Dok smo stajale u redu, došala je još jedna Hrvatica..xD Petra, s njom smo se samo pozdravile, nismo ju proguravale k nama jer je ona na tribine išla! I dobroo..bilo je već oko 5 sati, pola 6... :))) Svi smo se već pomaknuli naprijed. Počeli su odvajati u dijelove kak će puštati u dvoranu. U prvom dijelu su bili fanovi s brojevima, njih su prve pustili, a mi smo bile u drugom dijelu, skroz zadnje.. skoro su nas stavili u 3. dio, al smo se uspjele progurat u drugi! Onda su bacali neke slike, i to imam.. :P

I dalje smo svi čekali..ALI, to ne bi bilo zanimljivo da ja tada nisam ugledala, ni manje, ni više, nego BILLA! :) Wouu..od tamo di smo stajale vidio se je ulaz u backstage..i prvi iz tour busa je išao prema tamo Bill! I vidjela sam ga.. bio mi je malo dalje, ali sam ga vidjela. Prvi put u životu, vidjela sam Billa Kaulitza!!! :)) *omg* xD Bio je jako sretan i onda je došao do ulaza u backstage, ušao je, pa izašao, ušao, pa izašao i ušao xD hahaha.. al to onak, tipa: „Vidite me, ne vidite me, vidite me, ne vidite me!“ LOL Slatkoo <3 Kasnije on više nije izlazio...ali je zato netko drugi došao.. TOM!! Nemate pojma koji je osjećaj prošao kroz mene..vidim Toma, uživo, prvi put! Aaaaaaa!! :) On je stalno ulazio i izlazio, malo ga je bilo, malo nije..i da, vidjela sam ga uživo kako puši! xD Ja još ne mogu vjerovati. Kasnije sam vidjela i Gustava. Svi su bili tamo ispred tog backstage-a, osim Billa. Gustav je isto pušio. Georga nisam pogledom mogla naći, tražila sam ga i tražila, ali ništa! Kasnije sam shvatila da je on onaj tamo koji je cijelo vrijeme bio tamo xD Ali je imao neku široku majicu i kapuljaču na glavi, pa ga nisam odmah prepoznala. On je tad bio nekak odsutan, bio je naslonjen na zid i vjerojatno je o curi razmišljao.. awww.. <3 I ne sjećam se dal je pušio.. brijem da da, ali nisam sigurna :P Onda je počela malo padati kiša i fanovi su se počeli derati 'APRITE, APRITE' kak god da se to piše.. xD To bi značilo nkj kao da nas puste unutra, da otvore..mah! Kad je počela kiša, oni su ušli unutra, ali su se kasnije vratili, ponovno su izašli van, makar je i dalje kiša padala. U 18:10 su počeli puštati unutra. Daaa..napokon smo i to dočekali..nismo se smjeli gurati jer su nam rekli da nas uopće neće pustiti xD I tak mi polako, i onda odjednom se nekima pukne nekaj u glavu i počnu trčat, pa su nas vraćali iza.. i opet sve ispočetka. I dobro, pustili su nas iz tog drugog dijela, pa smo dalje mogle slobodno :P Ali nismo mogle trčat, jer je na svaka 2 metra bio zaštitar i zaustavljali su nas da ne možemo trčat. Eh da.. i Lana je htijela izaći iz reda i otić kod njih, do tour buseva... :P Al ko zna di bi onda stajale na koncertu! Uglavnom, nas 5, Paola, Sara, Zrinka, Lana i ja smo se cijelo vrijeme držale za ruke xD I onda kad smo prošli to di su nas stalno zaustavljali, otrgnuli su mi 2 od 3 dijela karte (mogli su mi samo jedan otrgnut, ovak kao da mi niš nije nit ostalo xD)... i onda trk prema naprijed :) Napokon taj osjećaj! Psi su bili svuda..oni veliki, njemački ovčari..čak sam se uspjela i zabiti u jednog..LOL! Dobro da me nije ugrizao!

Prvi pogled na dvoranu: „AAAAAA!“... prvih 6, 7 redova već je bilo puno. I odmah kad smo ušle sam se ja počela gurati. Skinula sam dugu majicu koju sam imala i guranjeee..prvo sam probala na Tomovu stranu..i došla sam do negdje 4. reda, a ono, dva i pol sata prije početka koncerta..došla bi ja i do drugog reda. ALI, sve Talijanke su se počele derati na mene, a ja njima „I don't understand!' lol Kako su poživčanile na to.. žele mi reći nešto, a ne znaju engleski...hahha.. A ja im se smijem u facu.. :P I ja se i dalje guram i guram. I u jednom trenutku stanem i pogledam oko sebe, kad ono, sve gledaju u mene i deru se.. Kako sam se prestrašilaa, izgledale su kao da će sve skočit na mene i ubiti me...ahahaha Shvatila je da je uzaludno da se guram, makar kad sad gledam, bi možda bilo i bolje da sam ostala.. tko zna :P I otišla sam ja iza, povukla sam se.. i onda sve ispočetka! LOL! Ne odustajem tak lako. Išla sam naprijed, ispred produžetkaa :) 4.red, pa 3. red..na kraju koncerta, zadnje 4 pjesme 2.RED! I gurala sam se i tako sam si dobro mjesto našlaa. Bila sam u 3.redu, ispred mene su bile dvije cure i glavu sam imala točno između njihovih i ODLIČAN pogled na produžetak.. zamišljala sam si već tada Billa gore! Al neka glupa plavuša i uz to još Talijanka me je stalno gurala...kako sam se ja izderalaa na nju..ee! „Don't touch me, I'm here from 3 in the morning and I'm not thinking about leaving this place, just go away!“ i onda pitam ove dvije ispred mene: „Was I here?“ a ova jedna: „Yes, but don't try to push us.“ A ja njima: „I'm not trying to push you, they are pushing me and I can't do anything!“ A one: „Okey!“ haaha.. i onda ova kuja koja me je gurala kaže: „Just be quiet!“ Hah... glupača, ona meni da ja budem tiho.. ma nek si mami to doma govori.. xD I onda me je jednom tako s laktom udarila...ooo.. kako sam ju gurnulaaa...onak, s užitkom i svom snagom! Yeah! Ovim dvjema ispred sebe sam pak obećala da ih neću gurat...i stvarno nisam.. do kraja koncerta, kad mi je Tom naprijed došao i nisam mogla odolit.. i tad sam u 2.redu završila xD Tom efekt! Nisam se mogla zaustavit, kao da me je nekaj povuklo naprijed.. :P Onda se je još neka našla, mala plava. I počela mi pričat nešto na engleskom, tipa: „You hit us!“..a ja nju onak zbunjeno pogledam, nisam ju ni taknula i pitam ju: „I hit you????“ a ona: „No, no, no!“ ha?? Pa mi je objašnjavala kaj mi zapravo želi reć, nešto kao da ih ne smijem udarati jer im može pozlit! Hahahhaha.. to me je kao upozoravala, da ja ne bi slučajno.. :P I tad sam već izvadila hrvatsku zastavu, pa mi je rekla da joj pokažem to..i tak, rekla mi je da su neki fanovi stvarno idioti, a poslije se je i ona gurala ispred mene.. prava se javila xD I da, ovo joj je bio 3. koncert, bila je u Modeni i u Rimu. I tak smo malo pričale. Onda me je neka ispred pitala od kud sam, pa sam joj rekla: „From Croatia!“ Pa je svima oko nje, ali i njoj, pol sata trebalo da shvate da je 'Croatia' zapravo 'Croazia' -.- Ajd recite da nisu glupe?! LOL I kad su shvatile, ova neka male se izderala i pitala nešto u stilu: „Pa zar nemaju oni koncert u Hrvatskoj sutraa????“ Uffff... glupača mala, kud me još na to ide podsjećat?? Onda sam se tako izderala na nju i rekla joj: „NO, THEY CANCELLED THAT CONCERT!“ ... -.- A i da nisu, kakve to veze ima? Kao da ne mogu ić na dva koncerta.. mala si je zabrijala nkj! xD Neke cure oko nas su se skinule, samo u grudnjake, bilo je jako, jako, jakooo vruće. I tad sam pomislila da odem na tribine..xD Ono je stvarno teško izdržati! A neke su bile samo u grudnjacima i gaćama..onda su se zaštitari na njih derali: „Što je ovo???“ LOL... Oni su nam cijelo vrijeme, kad god smo tražili, davali vode.. da nisu, uff..! Ne bi bilo dobro! Prije početka je, kao i obično, neki lik došao soundcheckirat (xD) Tomovu gitaru, prvo električnu, pa akustičnu na što su fanovi naravno poludjeli.. :P I netko je svirao, soundcheckirao (xD) bubnjeve.. možda je bio Gustav.. who knows.. I onda su se svi počeli okretat iza, netko je poznati došao na tribine, ja nisam skužila tko. Svi su ih počeli slikat i derati se.. xD I poslije sam saznala da je to bio 'Lost'...jedan talijanski band koji je bio predgrupa TH-u u Modeni i oni su pobjedili Tokio Hotel na talijanskom MTV TRL-u.. tak nešto je bilo.. svega se ja sjećam! Oko 20 do 9 je svirala World behind my Wall remix <3 To su svi pjevali, dvorana je već tada, naravno, bila puna. Bilo je oko 6000 ljudi.. i da, bilo je RASPRODANO! A ja u drugom redu.. hah :P Uglavnom, odlična, vruća i stvarno zadivljujuća atmosfera! Predgrupe, hvala Bogu, nije bilo. I dok sam gledala u tu pozornicu, bila je prekrivena crnim plaštom, bila sam uvjerena da jaja uopće nema! xD Nekak mi se dvorana činila premala da bi u nju stalo cijelo jaje! Eh... oko 9 su počeli dirati plašt!!

Ugasila su se svijetla...i čuli su se otkucaji srca! Tu-dum, tu-dum, tu-dum! Plašt je nestao! Ugledala sam jaje!!! :)) Bilo ga je samo pola i tih pola je bilo skoro do vrha dvorane! I otkucaji srca su bili sve brži i brži! I onda smo čuli „Tokio Hotel, HU-MA-NO-ID“ drš...xD Jaje je počelo mjenjat boju.. ja sam samo čekala plavuu <3 I poplavilo jeee.. i čulo se je.. NOISEEE!!!!!!! Prvi djelovi pjesme.. i onda.... Toooooom!!!!! Prvo sam njega vidjela.. <3 Kako je bio prekrasaaan! I kako je razvaljivao onu gitaruu! Uff..OMG.. onda Georg, on je uživo milijun puta ljepši...jako je zgodan! A Gustav, on je imao neku crnu traku oko glave. Njega sam najmanje gledala.. nisam ga ni vidjela baš najbolje jer se ne vidi iza bubnjeva! A onda je izašao i ON – Bill <3 Njega je doživljaj vidjeti uživo... kada se je pojavio, ja nisam mogla vjerovati svojim očima! Ali ozbiljno..on je sav zračio pozitivnom energijom, bio je tako lijep, sjajio je od sreće, sve mu je bilo na mjestu..svaka sitnica! Georg je lijep, Gustav je sladak.. ali Tom i Bill su posebni, ja se njima divim! Oni kao da nisu ljudska bića, oni ne mogu pripadati ovom svijetu. Oni su presavršeni za ovaj svijet! Jednostavno presavršeni.. i možda zvuči kao da pretjerujem, ali vjerujte mi, kada ih jednom vidite uživo, znat ćete o čemu vam pričam. Ja vam svojim životom garantiram da su uživo ljepši barem milijun puta nego na slikama! To vam sa sigurnošću govorim!! Ne znam koju bi riječ još mogla upotrijebiti za njihovu ljepotu! Mislim da 'SAVRŠENSTVO' sve govori.. koncert mi je prebrzo proletio, pa se više niti ne sjećam što se je na kojoj pjesmi događalo. Bill je napokon, mislim da nakon 3 pjesme progovorio. Došao je naprijed, k nama, na produžetak :)) Ja sam doslovno umirala dok sam ga gledala *.* Rekao nam je da neće biti vatre, pa da svi dignemo srednji prst i uputimo ga onima koji nisu dopustili da bude vatre.. ali ja sam tada samo ruku digla..tek poslije koncerta sam čula da je to rekao xD Na to je i TH digao srednji prst :P hahahah... da.. Rekao je 'fucking bitch'.. kako sam se smijala na to, prvo sam ga onak čudno gledala.. xD Pa sam se polomila :P Presmiješno je zvučalo kak je to reko! :O Na WBMW sam cijelo vrijeme mislila na Zagreb, na otkazan koncert. Zasuzile su mi se oči :( Sjetila sam se svih fanova iz Hrvatske koji su ih trebali vidjeti, ali sad nisu u mogućnosti. Pogotovo onih koji su to stvarno zaslužili... I kad god su Bill ili Tom rekli 'Grazie Mille', ja sam samo okretala s očima, a svi oko mene su vrištali!! :( A ja sam htijela čuti samo jedno 'Hvala' ili samo jedno 'Hello Zagreb' upućeno hrvatskim fanovima koji su 28.3. trebali dočekat Tokio Hotel u Areni Zagreb. Nadajmo se.. jednog dana! Da nastavim s koncertom? :P Tom je bio tako uživljen, davao je sve od sebe..rasturao je na gitari, mali se je skroz uživio xD Na nijednom videu ga nisam takvog vidjela..oni pokreti.. i kako je stalno dizao lijevu nogu prema naprijed.. :P ma impresivno! Billov glas na 'Pain of Love'... wuhuu.. Bio je jako, jako dubok.. i sad sam uvjerena u to da ON to pjeva na albumu, a ne Tom! A Tom na Screamin'... wou.. Ova pjesma mi je i prije bila jedna od najboljih, ali od sad mi je definitivno još bolja.. Da ste samo Toma vidjeli na toj pjesmi.. sve kaj mogu reć je da ja očajno želim biti njegova gitara! xD Ja te pokrete nikad neću zaboraviti, i samo mi se oni vrte cijelo vrijeme u glavi. Nisam mogla vjerovat da je on sposoban tako svirat gitaru! Hah! Presexy! I da, onaj početak pjesme, kad je Tom to svirao, Georg je pokazao na njega i Bill isto.. hah.. Kao 'vidite facu, svira!' xD I na refrenu su Georg i Tom skakali i ja s njima... :) ahhah..Billov ples na 'Noise'..lol.. smiješno, ali u isto vrijeme presimpatično i još LIVE! <3 Mislim da ja nisam vrištala onolko koliko sam mislila da budem, ali nisam sigurna u to! Ne sjećam se... ali, uglavnom, ja sam njih stvarno pomno promatrala, njih, pozornicu, svijetla, sve efekte.. :) Vjerojatno mi ništa nije promaknulo! I mislim da zbog toga nisam niti imala vremena za vrištanje. Al poslije kad sam pogledala videe, skužila sam da sam ipak cijelo vrijeme vrištala! I teško mi je bilo maknuti pogled sa Toma i Billa, ali sam uspjela, pa sam i Georga lijepog gledala! I da... što se tiče hrvatske zastave... na nju sam napisala 'KROATIEN'.. da znaju.. :P I kad je Bill došao naprijed, ne znam točno tijekom koje pjesme, ja sam imala zastavu u zraku i on ju je vidio!!! DAA!! :) I poslije zastave je spustio pogled na mene!!!! <3<3<3 Najbolje 2 sekunde u mom životu!! Da... Bill me je gledao 2 sekundeeee!!!!!! :)) Nije jednu, dvije je!!! Probajte u nekaj gledati dvije sekunde, nije malo ;) Tak je i on mene :)) Ravno u oči, ja njega, on mene! Awww <3 To sam onak, 1000000% sigurna da je u mene gledao. I još sad se sjetim toga i imam taj trenutak tako duboko zabilježen u mojoj glavi, točno se sjećam tog pogledaa!! Tom je isto gledao u mom smjeru, al ne znam dal je u mene.. makar je izgledalo kao da je, sumnjam.. xD Zastava mi je kasnije samo smetala, bilo mi je važno da ju barem jedan od njih 4 vidi..pa sam ju spremila. Talijanke su mi cijelo vrijeme vukle zastavu, kad god sam ju digla, došlo mi je i da ih ošamarim! xD I ne samo tad, više puta taj dan..i stvarno bi, ali njih je više!! :P Ne mogu one tak s nekim s Balkana (nisam ponosna)! Hahah. Na 'In your Shadow'...joj, predivna pjesma live.. oči su mi se isto zasuzile. Stvarno je pjesma prekrasna!! Prije nje, Bill je rekao nešto kao da svi mi imamo nekoga koga volimo i da nam je ljubav svima potrebna. Tako nešto.. tako da sam ja odmah pomislila na moju seku Mateu <3 koju volim najnajnaaajviše na svijetuuu!!!! I tak tijekom cijele pjesme :) Baš lijepi osjećaj! <3 Na toj pjesmi su Georg i Tom prvi put došli naprijed..Tom mi je bio takooo blizuuu..nikad bliže! Kako je lijeeep...bio je sam mokar od znoja..mmmm! Prezgodan, preezgodan! :) I još se je na zvučnik stao..al nezz dal to tad il kasnije kad je došao. I u tom trenutku sam gledala na njega kao na boga..lol 'Dogs Unleashed'...ono prije početka bilo je GENIJALNO! Ona muzika u pozadini, plava svijetla i dim! I onda izlazi frajer (čitaj: Bill) na motoru, sa sunčanim naočalama! Yeah..I kasnije ide si malo po pozornici, pa se vrati do motora i onda stavi jednu nogu na motor...uhh.. :P... i onda se opet sjedne Waaa! U jednom trenutku se je Georg tak lijepo nasmijao Tomu! Heheh Na 'Ready, Set, Go', na onom dijelu kada Bill pjeva „I promise you right now, I'll never let you down“, prišao je Tomu, pogledao ga u oči stavio mu ruku na rame i to njemu otpjevao, a Tom se je samo nasmijaooo! :) Onda 'Humanoid', jedina pjesma koju su pjevali na njemačkom i prekrasna 'Phantomrider' su bile akustične. Na 'Phantomrider' se je Billu šminka razmazala..izgledao je kao da plače, ali nije, ne može se na svakom koncertu rasplakat.. hahah To je od znoja! 'Hey you' mi je jako dobraa live, pogotovo onaj dio kad mislimo da je gotovo..ali onda oni tek rasture!! Prije 'Phantomrider' su nam zapljeskali, kao i svima, naravno :) I vidjelo se na njima koliko su sretni, da se ugodno osjećaju.. na svakom od njih, i Tomu i Billu i Gustavu i Georgu.. baš su uživali. Dvorana je bila punaa, i u svakom trenutku smo svi vrištali i pjevali! I svi su svaku pjesmu znali pjevati...još sam se ja Talijankama čudila..kak mogu sve tekstove znati, a nemaju pojma engleski? LOL 'Dark Side of the Sun' Bill je najavio kao zadnju pjesmu, al naravno da smo znali da nije zadnja! Niti na njoj, niti na 'Hey you' nije bilo vatre..i da, nije bilo niti screenova onih sa strane, pa nismo kak se spada vidjeli niti onaj video WBMW, kad slike prikazuju :(( To sam prije jedva čekala, ali mi nije uopće falilo! :) Nije sad da mi je to pokvarilo koncert.. no way!! I bolje da nije bilo vatre.. ja bi se onda srušila sigurno! xD Dosta mi je ovak vruće bilo.. :P E da, svjetlosni efekti su bili savršeni, sve usklađeno.. maa.. odlično! Poslije 'Dark Side of the Sun' su se vratili..to je bio tako dobar uvod!! Mrak...ugašena svijetla i neki zvukovi u pozadini..a onda izlaze Bill i Tom...'Zoom into me'...Bill sjedi na onoj stolici, a Tom za klavirom..oko njih sve puno dima.. *.* wauu! Ovo na snimkama vam je NIŠTA! I na kraju pjesme, makar sam znala da će se to dogoditi, tako me je ugodno iznenadilo kad se je klavir zapalio, vatra gori, a Tom nastavlja svirati!! :)) Na 'Monsoon' su Tom i Georg ponovno došli naprijed..ma znate i sami kako je 'Monsoon' lijepa pjesma, pogotovo LIVE i kakve osjećaje budi u vama, pogotovo u fanu koji je s njima otpočetka <3 Heh, ja sam, kad god je Bill pjevao 'just me and you' pokazivala prvo u sebe, pa u njega... hhahahah! :) I na svakoj pjesmi u kojoj ima 'me and you ili you and me' LOL Poslije te pjesme su opet otišli, ali prije toga su polijevali fanove vodom...Gustav je došao na produžetak, napokooon! Nije uopće debeo kak svi misle.. stvarno nije.. nije mršav, ali nije ni debeo!! A Bill, on UOPĆE nije mršav kak izgleda! Bill je onak.. skroz normalan! :) Da.. Gustav je bacao bubnjarske palice...i skoro sam jednu uhvatila, al ju je malo previsoko bacio :( A Tom, on je na drugoj strani bacio svoj ručnik, cure su se poubijale za to xD I poljevali su nas, pa bacali boce.. i naravno, sve strane dvorane su polijali, osim, pogodite čije?! -.- MOJE... Nisam imala ni kapi njihove vode na sebi... šmrc xD Drugi put.. :) I daa.. onda Gustavovi valovii :) obožavam toooo...OMG.. kad se sjetim da sam to samo na videima s koncerata gledala, a sad sam i ja to radila, i ja sam bila dio toga! :)) I Gustav je bio tak sladak dok je to radio <3 Ajoooj :) Onda su otišli.. :( .. ali su se vratili xD 'Forever Now', zadnja pjesma :( Bilo mi to savršeno :P Tom i Georg su ponovno došli naprijed.. Tad sam već bila u 2.redu :) heh i onda su počeli letjeti konfeti...a ja, glupača, sam konfete hvatala umjesto da sam njih gledala, na kraju su mi samo 2 ostala xD Sad se kajem, al kaj ja tu mogu? :P Bill je otišao u jaje..i ono se počelo zatvarati..Tom i Georg su do kraja odsvirali i onda su u sekundi svi nestali! Čekala sam ih, ali se više nisu vraćali.. svijetla su se u sekundi upalila i već su počeli oni njihovi dolazit na pozornicu i spremat ju..! Kako su brzi.. ;) Tijekom koncerta sam bila u totalno nekom svom filmu, zabrijavala sam si da uopće nisam vrištala, ali se na snimkama čulo da jesam! Al grozan je taj osjećaj da je gotovo, makar sam osjećala olakšanje jer sam bila 17 sati na nogama, ali opeet... neću ih vidjet, tko zna kak dugo :( Nisam bila zadovoljna s mjestom na kojem sam stajala jer mi je Tom jako malo dolazio naprijed :(( Ali opet, kad je došao, bio mi je tako blizu i mislim da bi morala biti zadovoljna s tim!! Ma jesam ja zadovoljna, ali kad znam da je moglo bit bolje da se nisam prestrašila onih Talijanki xD Nea veze... i da.. sljedeći koncert idem obavezno ispred Toma il ispred Georga... tak će biti netko cjelo vrijeme ispred mene :) I naravno, prvi red se podrazumijeva.. kako je to lako reći.. Potrudit ću se ja! I moram reći da ono njemačka, engleska setlista.. to vam je na koncertu sasvim svejedno! Daleko od toga da ne želim vidjeti tj. čuti Billa live kak pjeva na njemačkom. Ali to vam je na koncertu zadnje o čemu razmišljate. Savršeno će biti i na engleskom i na njemačkom.. mislim da to nema baš neke prevelike veze! :)

I tako je i to završilo..oni se više nisu vraćali, poslije 'Forever Now' ih više nisam vidjela :( Polako smo izašli iz dvorane..vani smo se sve našle..pa je i Ana tam k nama došla.. skužila je Zrinku.. ona je uhvatila Georgovu trzalicu... :) I ja sam tu trzalicu dotaknulaaa :)) Daaaa... :) Dotaknula sam Georgovu trzalicuu.. tralalalalalaaa.. :) Onda sam si išla kupiti nekaj.. prije sam mislila onu majicu sa turnejom.. PRIJE.. al na toj majici i dalje piše 'Zagreb', tako da: Ne,hvala! xD Kupila sam si veeeliki plakat, tange na Tokio Hotel (xD).. Lana si ih je kupila, pa sam ja to vidjela i onda sam si ih i ja xD Samo su moje ljepše! hahahaha I kupila sam si još majicu jednu.. poslije kad sam vidjela kakvih je sve bilo mi je bilo žao kaj si još neku nisam kupila.. hahha.. Ma i to drugi put :) I kad smo izlazili iz dvorane, djelili su nam svima vezice za mobitel, ono za oko vrata, pa i to imam :) Još smo poslije htijele čekat da idu u tour buseve, ali nismo.. jedva smo svi čekali da dođemo doma! :/ Otišli smo do auta, pozdravile smo se s Lanom i Zrinkom koje su na vlak trebale ić, i onda smo krenuli za Rovinj :) Kad sam ušla u auto, odmah nakon 5 minuta sam zaspala.. a kako i ne bi... nisam spavala točno 42 sata! Joooj... I nisam bila na WC-u točno 24 sata!! hahaha... ja se sama sebi divim! I još sam pod cijelim koncertom stalno vodu pila.. 0.o Ja sam čudna! xD Daa... koncert... bilo je prekrasno, nestvarno, ali i naporno! Ja mislim da ja njih nisam doživila kao da su oni stvarno tamo bili, nerealno mi je to.. možda sam se osjećala kad da gledam neki video s koncerta... xD Ne znam.. :P Ali bilo je puno bolje i više od samo gledanaj videa! :))) Oooo.. da.. kad vam onaj Tom skoči pred vas, ne možete ostati ravnodušni! I kad vam Bill zapjeva i pogleda vas sa onim svojim lijepim okicama! I kad vam Gustav dođe bacat palice i počne raditi valove, a vi s njim! I kad vam Georg zamahne sa onom svojom savršenom kosom!! Ahh... Al nisam vam ja svjesna toga... xD Koncert mi je prebrzo završio, ali stvarno prebrzo! Imala sam osjećaj kao da je 15 minuta trajao! Al nije, trajao je tih sat i pol koji su prebrzo proletjeli ispred mojih očiju! Bila je 'Noise', nisam niti trepnula i već je bila 4.pjesma!! Hellou, kud prije? :( Na reklami nekoj sam čula ovo i mislim da je to pravi opis za to.. „BITNI TRENUCI SU ONI KADA SATI POSTANU MINUTE „ <3 I tako... oko pola 4 ujutro smo došli u Rovinj, a ja sam doma iz Rovinja krenula tek u nedjelju! I tu je sve završilo! I još uvijek sam pod dojmovima! I stvarno mi je žao kaj je ovo već završiloo...ŽELIM IH NATRAG!! :)) San = ostvaren!!! I sad ih volim još više nego ikad prije!! I hoću ih ponovno vidjeti, već sad mi takoo fale.. neopisivo.. i jedva čekam sljedeću turneju da ih ponovno vidim!! <3<3


Slike

Ujutro kada smo došli pred dvoranu
Photobucket

Wanna be Tom
Ovo je inače ženskoo!! Ja sam se tako razočarala kad sam to skužila xD
Photobucket

Ispred dvorane
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Zastava koju je Bill vidio
Photobucket

Ono kada smo išle iza dvorane
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Ovo su bacali fanovima dok smo čekali u redu
Photobucket

Ovo su nam na ulazu dijelili
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

U dvorani
Photobucket Photobucket

Ovo su na izlazu dijelili
Photobucket Photobucket

Moja dva dragocjena konfeta i kutijica u kojoj ih držim
Photobucket Photobucket

Dio karte koji mi je ostao
Photobucket Photobucket

Majica koju sam si kupila
Photobucket Photobucket
Photobucket

Plakat (već je na zidu)
Photobucket Photobucket

Iiii... ;))
Photobucket

Lijepo je sve spremljeno yes
Photobucket Photobucket

Znam da je ovo dugačko i stvarno ću vas razumijet ak vam se neda čitat...ali htjela sam napisati svaki detalj, pa je zato ispalo ovako puno! Želim cijeli život pamtit svaku sitnicu sa ovog koncerta! :)

Photobucket

****************************************

mah

Post je objavljen 04.04.2010. u 19:25 sati.