Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdkuce

Marketing

Svećana misa Uskrsnuća

Već tradicionalno u našoj župi na Veliku subotu vatrogasci Donjeg Turopolja održavaju tradiciju dolaženja na svećanu misu Usrsnuća. Tako je bilo i ove subote. Zajedno sa Društvima Donjeg Turopolja nas čak 19 (........mislim da smo ipak bili najbrojniji ..........za svaku pohvalu) okupili smo se prema dogovoru najprije u Vatrogasnom domu u Vukovini a onda u svećanom mimohodu krenuli na misu.
Iako je misa malo poduže trajala........(ajde malo ćemo to našem župniku oprostiti jer se na kraju ipak iskupio dobrim misnim Tramincom)........sve smo to mi "stojićki" izdržali i na kraju se vratili na "okrepu" u Vukovinski dom i na kratki razgovor sa našim župnikom koji nam se "kratko - ali slatko obratio" i sve nas kao i obično pohvalio i podario nam obilje blagoslova...........

Nakon kratkog zadržavanja u Vukovini, naša vela mladež uputila se na unaprijed dogovoreni "tulum" u naše prostorije.....jer....(korizma je gotova i feštanje može početi.......a i zagrijavanje je potrebno prije početka svih mogućih treninga).
Ubrzo za njima pridružila se i ostala ekipa na ćelu sa našim zapovjednikom Rojžicom i šoferima Frenkijem i Kronijem tako da je ludilo trajalo do ranih jutanjih sati..........

A kako je točno bilo.........možete procijeniti samo prema fotkama koje slijede..........ostalo znamo samo mi........DOSLOVNO LUDILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!















Post je objavljen 04.04.2010. u 15:37 sati.