Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

NK LEGE (Osijek) - NK KLAS (Čepin) 3 : 0



Prije nego što vam predočim izvješće, skrenuti ću Vam pozornost na organizacijski problem s kojim se susrećemo. Dakle, sponzori su s ovom krizom izčeznuli. Ne misteriozno nego prokleto transparentno objasnivši nam kako u periodu dok neredovito isplaćuju plaću, jednostavno ne mogu sponzorirati nikoga. Razumljivo i opravdano. Stoga smo pripremili plan B i nastavili sa radom. Bez
glamura, bez rasipništva, tek hladni pogon i samo podmirivanje osnovnih troškova.
E tu su sada najbitniji članovi LEGA. Nije nužno da nam svi pomognu ali bilo bi lijepo da nam u organizacijskom smislu bar ne odmažu. Govorim o sitnicama kao npr. nepotvrđivanje dolaska ili nedolaska na utakmicu. Mi prije tekme moramo sastaviti zapisnik, a pojma nemamo da li igrač A ili B dolazi jer je njemu bilo teško nazvati i reći "Zauzet sam, nema me" ili jednostavno "Dolazim". Vjerujte, time nam pomažete.
Potom, bliži se zabava NK LEGA.
Objasnio sam svakom pojedinačno da je nužno što prije najaviti broj gostiju koje će dovesti kako bi organizirali raspored stolova, potom količine namirnica, jela i pića i sve ostale stvari.
Molim Vas dečki, budite manje komotni i pomozite nam da pregrmimo ovo krizno razdoblje. Bez Vas nećemo uspjeti. Bez Vas je besmisleno. Podsjećam da je ove godine ulaznica 150 kn po osobi ali je na zabavi hrana i piće, u neograničenim količinama - besplatna.
I zato, pozovite susjede, kumove, prijatelje, napunimo dvoranu. Omogućimo si da igramo. I rezervirajte ulaznice što prije.

E sada i pokoja o tekmi.
Pohvalno je da smo došli u respektabilnom broju, nas 20 igrača. Sjajno. No utakmica je bila, brrrr. Prva prvenstvena. Izgledalo je to otprilike ovako: "u napad, napad 'ajmo sada svi! Vrlo neodgovorno ali potpuno razumljivo. Svi su željni lopte, atraktivnih proigravanja, poteza ali pri tom zanemaruju taktiku. Vidljivo je da nam nedostaje utakmica, no to je uobičajeno u ovom periodu. Dječije bolesti.
Strijelci su bili Oreč (navodno slučajno) u 5. min, Periša u 25. min (prvi put u životu zabio je glavom) i Perić u 60. min nakon fantastične asistencije. Ono što smo zeznuli u obrani pokupio je naš Bob Sapp na golu koji je bio bezgrešan.

I to je otprilike to. Za prvu tekmu - dosta. Sada se svim snagama bacamo na organizaciju zabave.

Post je objavljen 29.03.2010. u 19:44 sati.