Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

HRK Široki - HRK Čapljina (16:18) 34:34



U derbiju 9. kola RL H-B u dvorani na Pecari, 50-ak gledatelja moglo je uživati u trenutno dvjema najjačim ekipama u Hercegovini, domaćinu Širokom te gostima iz Čapljine, utakmica je nakon velike drame u zadnjim sekundama završila nerješeno rezultatom 34:34.

Ovim rezultatom domaći rukometaši izgubili su šansu za naslov prvaka Herceg-Bosne jer Čapljina je preuzela vodeću poziciju uz omjer 8 pobjeda i 1 nerješen ishod, dok HRK Široki zauzima 2. mjesto na tabeli uz omjer 6 pobjeda, 2 poraza te 1 nerješen ishod.

Nakon loše igre u Međugorju, mladi širokobriježani odigrali su dosad najbolju utakmicu u ovoj sezoni te nažalost u zadnjim sekundama izgubili 2 boda protiv iskusnije Čapljine u kojoj igraju 2 hrvatska te 3 bh reprezentativca (U-19).

Tijekom cijele utakmice domaćini su imali konstantno vodstvo od 1 i 2 gola razlike, da bi pred sam kraj utakmice, točnije 21 sekundi prije kraja utakmice imali gol prednosti i napad, no zbog neiskustva i brzopletosti i željom da postignu gol za 2 razlike, domaći rukometaši gube loptu te gosti iz Čapljine uspijevaju da 3 sekunde prije kraja utakmice izbore sedmerac koji su i realizirali nakon odsviranog kraja utakmice.

Najbolji strijelac utakmice bio je Ivan Šaravanja (HRK Široki) sa 13 postignutih pogodaka.

Utakmicu je sudio sudački par iz Mostara: Robert Lesko i Leo Puce.

U 10. kolu rukometaše Širokog očekuje teško gostovanje u Mostaru kod ekipe HMRK Zrinjski.

Post je objavljen 29.03.2010. u 12:03 sati.