Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ggirry2

Marketing

claudia tajes: seksualni život ružne žene


za spojiti te dvije riječi zajedno: „ružna“ i „žena“ treba velika hrabrosti a onda o tome i napisati knjigu. knjižicu bolje reći.
brazilka Ju sama sebe tako opisuje te nam priča kako izgleda ljubav iz perspektive žene s velikim viškom kilograma i sa izgledom koji ona (da ne bi rekao ja) opisuje kao „ružan“. Većina žena koje sam do sada upoznao a imaju sličan opis, smatram veselim i vedrim ženama, ženama sa dobrim pa čak i izvrsnim smislom za humor. Nerijetko i prema sebi samima.
Vrlo vedra i duhovita knjiga!! Uživao sam kroz svaku stranicu.

Zanimljivi citati (s kojima se vrlo slažem):
Ženskoj psihi je svojstveno idealiziranje i najmanje ljubavne mogućnosti koja se pojavi. Čak i kada je vjerojatnost za takvo što jednaka nuli, kao kada se ružna cura zaljubi u najljepšeg momka u razredu. Kada bi netko popisao koliko se puta tijekom života žena zaljubljuje u utvaru, brojke bi sigurno zbunile i najiskusnije istraživače.“
A naročito sa ovim:
Netko je jednom rekao da se žene ne zaljubljuju u osobu, nego u ljubav.

Prva rečenica:
Ja sam ona koja, dok prolazi uredom prema fotokopirnom stroju ili ustaje po šalicu kave iz termosice, čuje dvojicu kolega kako tobože tiho razgovaraju: „Između nje i smrti što bi izabrao?

Posljednja rečenica:
Ne bih mogla reći da sam pomišljala na brak ili na vječnu ljubav kada nisam našla njegovu ruku.


Post je objavljen 28.03.2010. u 20:48 sati.