Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Sve vreće nisu za smeće...


Koliko imate u svom ormaru ili špajzi ovakvih papirnatih vrećica s logotipom neke trgovine, firme ili natpisom koji vam se ne sviđa. Kladim se da ste i puno takvih bacili u stari papir (a ne u obično smeće!!! zato što se papir RECIKLIRA), jer što će vam takva vrećica s natpisom neznamnitijakojim.

Meni je bilo žao bacati takve vrećice i nakupilo ih se dosta. I onda za jedan rođendan nisam imala nikakvu "rođendansku" vrećicu, nego su narafski bile samo božićne i ove s natpisom na lageru.

I tako u trenutku hitnosti sinula mi je ideja.......pa taj natpis i nije preko cijele vrećice, lako ga prekrijem s nečim.....
I kako sam od jednog starog kalendara imala fotografije koje su mi bile preodlične i bilo mi ih je žao baciti,pa sam ih skinula i sačuvala, lijepo sam nalijepila tu fotku s kalendara preko natpisa...i vrećica je postala "rođendanska" i ja sam bila sretna jer sam opet nešto reciklirala :-)

Tako je prije nekog vremena krenula ta moja priča s papirnatim vrećicama.
Upotrijebiti se može svašta za prekrivanje natpisa i logotipova. Šareni papir, akrilna boja, fotografije, ostaci šarenih krpica ukomponirani u nekakav kolaž ili mozaik.....bilo što, što vam se nađe pod rukom, šakama i ljepilom je upotrebljivo.
A neki put se slika može iskoristiti kao podloga za nadogradnju, a samo natpis se prekrije, kamuflira.
Sve ovisi od toga kome ide poklon i kolika vam je mašta.

Ovo su moje dvije obnovljene vrećice koje sam se sjetila uslikati.





Post je objavljen 27.03.2010. u 09:23 sati.