Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

1. kolo duatlon lige ...

na rasporedu je sutra, u subotu, 27.03.2010. u 10:00 h sa startom i ciljem u Kostreni, na istom mjestu gdje starta zimska liga u trčanju. Prvo trčanje je 5 km. bicikla 19,5 km. i drugo trčanje 2,5 km. Kadeti imaju upola kraće distance.

Nastupit će i početnici, odnosno djeca rođena 1998. i mlađa. Za njih su predviđene slijedeće dionice : 1. trčanje 600 m. bicikla 2,4 km.i drugo trčanje 300 m. Oni startaju u 12:00 h. Natjecanje je otvoreno za svih, a očekujemo članove TK Rivala u velikom broju.

Puno se toga zbiva u zadnje vrijeme, ali ne stignem pisati zbog obaveza na poslu. U međuvremenu su održana 6. i 7. kolo Rival male lige, a zadnje kolo na rasporedu je tek 24.04. u Malinskoj. U meni najinteresantnijoj kategoriji 3. i 4. razreda, kod cura je napeta situacija, obzirom da je u 6. kolu Lucija bila "tek" treća, a pobijedila je Dorotea, dok je Dora bila četvrta. U 7. kolu stvari su se opet "vratile na svoje mjesto" odnosno Lucija je pobijedila, Dorotea je bila druga, a Dora treća. Najviše izgleda za pobjedu ima Dorotea, zbog većeg broja nastupa od Lucije, a Lucija i Dora će odlučivati o drugom, odnosno trećem mjestu. Kod dječaka, Pjeter je zabilježio dva treća mjesta u zadnja dva kola, i ima sigurno drugo mjesto ukupno, čak i izgledne šanje za ukupnu pobjedu, ako Jakov ne bude mogao nastupiti u zadnjem kolu zbog drugih obaveza.



Post je objavljen 26.03.2010. u 11:55 sati.