Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

Jencarlos Canela:Svaki bi muškarac imao puno sreće da bude s Gaby Espino!!!!




Glumac je izjavio da voli publiku i kako svi misle da je u vezi s Gaby Espino ali da su oni samo veliki prijatelji i priznao kako bi svaki čovjek bio sretan s Gaby Espino.

Iako su Gaby i Jencarlosa uhvatili u romantičnom zagrljaju glasine su opovrgli , a kada su ga pitali jesu li par u stvarnom životu rekao je možda ,a možda i ne.

Kada me ljudi pitaju da li bih mogao biti s Gaby ne znam šta da im odgovorim.Iz poštovanja prema Gaby ne mogu da to kažem ipak je ona divna žena. izjavio je Jencarlos za Celestrellas.com
Ako kažem da je to je nedostatak poštovanja prema njoj i njenoj kćeri Oriani.

Protagonist telenovele Mas Sabe El Diablo oporvgnuo je da je odgovoran za raspad braka popularne glumice s ocem njezine kćeri Oriane glumcem i odvjetnikom Cristobalom Landerom,ali je priznao da je podupire u tome i da su sad ujedinjeni više nego ikad prije.

Kad je napokon počelo izlaziti u novinama da se Gaby razvodi znao je da je ona u teškom stanju.Imala je moju podršku ali samo kao prijatelja ništa više.

A o poljupcu koji se dogodio izvan seta na koncertu učinjenog u Miami Beachu Jencarlos je izjavio je da je to dio spektakla telenovele.

Koncert je bio vezan za sve u romanu,sve je usmjereno na znakove.Otpjevali smo pjesmu i htjeli smo što bolje ljudima predočiti scenarij.Mi to dugujemo našoj publici ne samo putem televizije već i uživo na ovom koncertu.

Nismo željeli proglasiti našu ljubav radi nepoštovanja jer je to vrlo lijepo prijateljstvo.

Post je objavljen 25.03.2010. u 12:44 sati.