Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Morski svijet uz rijeku...

...stare smeđe vješalice za kapute dobile su novo ruho.
Rezultat je to 13tak sati rada.
A posljedice: desna ruka koja se odmara od pokreta gore-dolje iznad visine ramena i moje uživanje tokom svih sati koje sam provela uz te vješalice, a koje je nemjerljivo.






Sandra Z. me prozvala da kažem 6 nasumičnih stvari o sebi uz slike.



Obožavam gušterice, guštere, macakline. Volim ih imati uz sebe, ne naravno prave, ali na torbi ili naušnicama, majici.... Imaju meni neku privlačnu snagu i često se susrećem s njima u prirodi.



Društvene igre su stvorene za mene. Što više igača to bolje...pa tako duboko u noć....na izletima, ljeti, na raznim susretima....



Boje su sastavni dio moje okoline. I to one vesele....žuta, narančasta, crvena. Boju odjeće biram po raspoloženju, a i kad želim da se oraspoložim, narančasta ili žuta majica je moj izbor.



Ne nosim fotić često sa sobom. Ali kad me uhvati trenutak inspiracije, mogu u kratko vrijeme ispucati mnogo slika i volim tražiti neobične motive. I naravno volim zadovoljstvo koje osjećam kad snimim odličnu fotku.



Nisam obožavateljica pospremanja. To radim jer želim biti u čistom. Ne uživam u procesu, ali u rezultatu itekako.



More, planina, šuma.....tamo se dobro osjećam, bilo gdje izvan grada. A da ne pričam kakva sam suncoovisnica...ne da se ljeti pržim dok ne pocrvenim kao rak, nego kad vidim sunce, sama ta činjenica me razvedri, oraspoloži......Kad ga danima nema, pogotovo zimi.....fali mi, fali mi uživanje u njegovom izlasku.......fale mi isto tako i njegovi predivni zalasci.

Mislila sam bit će teško, a sad bi mogla još nastaviti :-)
Vidim da ste već sve sudjelovale, pa neću neku posebno prozvati dalje.



Post je objavljen 25.03.2010. u 07:51 sati.