Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

Australian GP 2010: Wednesday at Melbourne; Vettel: Prerano je za reći tko je u prednosti + Pics

Red Bull Racingov vozač Sebastian Vettel ne strahuje da bi mu se i ovog vikenda mogao ponoviti kvar svjećice koji ga je u Bahreinu stajao pobjedničkog postolja. Takav se kvar, tvrdi on, dogodi samo jednom u 10 godina.

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel je izjavio kako je prerano tvrditi ima li neka od velikih momčadi u ovom trenutku prednost u odnosu na svoje suparnike, premda je Red Bull Racing to mogao sugerirati formom koju je pokazao na prvoj ovosezonskoj utrci u Bahreinu.
Premda smatra da će Red Bull i ovog vikenda biti jak kao i prije dva tjedna, Vettel je rekao da Ferrari možda neće biti jedini koji će im puhati za vratom.
"Ako pogledate utrku u Bahreinu, Ferrari je tamo bio ekstremno konkurentan," izjavio je Vettel tijekom susreta s predstavnicima medija u Albert Parku. "Oni su, sasvim sigurno, brži od svih drugih, a takvi su bili i tijekom cijelih zimskih testiranja. Bili su vrlo, vrlo snažni."
"No, to će ovisiti i o stazama. Neke vam staze više odgovaraju i više ih volite. Ponekad je to samo do vozača, no ponekad se bolid jednostavno bolje ponaša na jednoj nego na drugoj stazi. Stoga je teško reći je li favorit baš taj bolid ili možda neki drugi."
"Četiri momčadi su vrlo jake, ali sredina poretka je također snažna, poput Force Indije. U Bahreinu smo odradili samo jednu utrku i to je jedino iskustvo koje imamo osim testiranja. Stoga moramo još malo pričekati."
Vettel je rekao i da je jedan od najohrabrujućih aspekata situacije za njega demonstracija performansi Red Bullovog RB6 iz Bahreina.
"Kao što sam već rekao, najvažnija stvar s kojom sam otišao iz Bahreina, premda nismo pobijedili, je bila spoznaja da imamo vrlo brz bolid. U petak smo imali problema, nismo bili brzi, ali u subotu i u nedjelju smo bili u prilično dobroj formi. Ovdje bismo također trebali biti jaki, ali pričekajmo."
U zaključku intervjua, Vettel je rekao da je ponavljanje problema sa svjećicom vrlo nevjerojatno.
"Kvar kojeg sam imao u nedjelju se događa jako rijetko, možda jednom u svakih 10 godina. Ne bi se više trebao ponoviti. Prilično je rijetko da vam otkaže svježica."

Seb je već stigao u Australiju, i zabavlja se...učeći bacati bumerang. To je taj glamurozni F1 svijet.....

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Source:f1racing.com.hr / motorsport.com

Post je objavljen 24.03.2010. u 10:34 sati.