Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enika36

Marketing

.....

Evo jednog kratkog javljanja : kako se proljepsalo vrijeme tako smo i mi malo manje na netu a vise u prirodi a i aktivnosti i obaveze oko proljetnih radova su malo jace tako da evo ukratko sto smo radili. Uz proljetne setnje, voznje biciklom , i radovi su se malo pojacali malo oko cvijeca,malo u sumi , vrtu i sl. Cure svako malo imaju neka natjecanja sto sa mazoretkinjama, sto sa atletskim klubom a krenule su i rukometne utakmice tako da smo stalno u pokretu. Pa sa mazoretkinjama smo bili 3 dana u Novoj Gradiski na drzavnom natjecanju gdje su cure osvojile izvrsno 4 i 5 mjesto u grupi a pojedinacno 2 zlatne i 1 broncanu medalju i time se plasirale na europsko twirling prvenstvo na koje putuju u Skotsku.

evo par slikica iz gradiske:


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

a kako nam je bilo pa kako bi nam moze i biti izmedju 1200 mladih prepunih veselja, pjesme i plesa... savrseno..fino

U subotu povodom Jozefova ili blagdana sv.Josipa bili smo u susjednom mjestu koje slavi svoj dan pa evo par slikica i sa procesije i svirke iz malog mjesta Palinovec:


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

a evo i kako se konacno pojavilo sunce sramezljivo ali ipak sunce wink
Image and video hosting by TinyPic

i za kraj samo podsjecam da akcija http://humanitarianniskozemac.blog.hr/2010/03/index.html#dan10 target=_blank>KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP za MALU ANJU>ide dalje ....

do slijedeceg javljanja svima jedan veliki wavewave od enike i njezine ekipe iz Medjimurja!!!!


Post je objavljen 24.03.2010. u 11:19 sati.