Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uredjenjekuce

Marketing

Kako iskoristiti prostor ispod stepenica ?

Većina ljudi zaboravlja da se prostor ispod stepenica može iskoristiti i dekorirati iako je na prvi pogled riječ o dijelu doma koje je naizgled malo. Uz malo dobre volje i kreativnosti i taj dio našeg stambenog prostora se može pretvoriti u veoma ugodan i koristan prostor. Prostor ispod stepenica možete iskoristiti za manji kućni ured ili mjesto gdje ćete čitati, na primjer. Ako je riječ o nižem prostoru, onda ga možete pretvoriti u vašu malu umjetničku galeriju vješajući slike ili neke slične ukrasne predmete poput tapiserija, osušenog cvijeća ili možda čak vaše osobne rukotvorine.



Ako vam dio ispod stepenica dopušta da stanete uspravno (znači, da ne udarite glavom u plafon kada stojite) možete ga čak pretvoriti i u korisnu prostoriju poput malene kupaonice ili priručne kuhinje.

U većini slučajeva prostor ispod stepenica nije prevelik, no to ne znači da se tamo ne mogu postaviti police za knjige, stolić za telefon, telefaks ili sličan uređaj. Jedina mana takvih dijelova je manjak svjetlosti, pa je veoma važno da najviše pažnje posvetite izradi kvalitetnog osvjetljenja. Za tu namjenu vam mogu poslužiti različite stolne lampe, manje zidne lampe ili reflektori.



Prostor ispod stepenica možete pokušati ukrasiti i nekom većom sobnog biljkom, no iz osobnog iskustva bilje u hodniku ili ovakvom prostoru i nije najsretnije rješenje.


Post je objavljen 23.03.2010. u 11:52 sati.