Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcrakovac-karlovac

Marketing

Počelo je počelo

Jučer (u nedjelju) F.C. Rakovac je odigrao prijateljsku utakmicu sa NK Šišljavićem, koja je i završila prijateljski 1:1. Šta reći o samoj utakmici: skupili smo se u popriličnom broju (15-16), većina starih zvijezda je tu, ima i nekih novih faca, a najveće iznenađenje je pojava starog-novog? trenera Grbe. Mourinho je odmah uveo čvrstu ruku u svlačionicu, i promijenio uhodanu formaciju 3-5-2 u 4-4-2. Kako će se ekipa snaći, vidjet ćemo? Sama igra i nije bila loša s obzirom da su neki zadnji put vidjeli loptu prošle godine, i da je jak vjetar je onemogućavao poznatu pas igru FC Rakovca. Par promašenih šansi sa svake strane, i na kraju realan rezultat- miroljubivih 1:1. Šišljavićarci su jedino malo pretjerali u gruboj igri, ali pamti pa vrati. Prvenstvo počinje sljedeći vikend (neznam ni dan, ni vrijeme, ni protivnika)

A sada zabava!

U Dallasu je nedavno održano svjetsko prvenstvo u plesu gay populacije. Pobijedila je grupica momaka znakovitog imena "RAČIĆI"!?





Zbog svoje velike popularnosti neki prvotimci FC Rakovca nemaju mira od obožavateljica niti na ljetnom odmoru. Tako je Dino Drašković - Ćubica cijelo ljetovanje imao problema sa nepoznatom djevojkom(?), koja ga je pratila u stopu i vikala "dino meine einzige Liebe" , ili u prijevodu "Dino, moja jedina ljubavi". Svi vi koji namjeravate pristupiti FC Rakovcu morate se naučiti nositi sa teretom slave i popularnosti, a to nekad nije lako.




Post je objavljen 22.03.2010. u 16:53 sati.