Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Plaćenici - osloboditelji potlačenih!


Samozvani hr-as-savez kojeg čine internet forum i čak četiri kluba (s ukupno 60 aktivnih airsoftera), oglasio se važnim priopćenjem nakon susreta u Glini, koji usput budi rečeno nisu organizirali, niti su istom nazočili. U tom priopćenju, u maniri diktatora iz južnoameričkih banana republika, čzv-u Plaćenika izriču doživotnu zabranu nastupa na njihovom forumu i natjecanjima, a Plaćenicima tromjesečnu zabranu. S obzirom da navedena "asocijacija" četiri kluba organizira točno dva susreta godišnje, bojna spremnost plaćenika bit će ozbiljno poljuljana. Stoga su Plaćenici ovaj vikend proveli vježbajući sami sa sobom u dubokoj intorspektivi. Što i kako dalje - bilo je glavno pitanje na ispucalim usnama plaćenika. Kako će naša ekipa uopće prebroditi takav "savezni" udar na lik i djelo Plaćenika?

Placenici na djelu

Iako su Plaćenici od početka predstavljeni kao ekipa bez stijega, i bez gospodara... navedeni udar od strane samoprozvanog sveHrvatskog supersaveza četiri kluba, pogodio nas je upravo u srž naše eksteritorijalnosti. Stoga smo jučerašnji dan proveli izvan granica "Bivše naše", oslobađajući potlačene susjede od okupacije mrske nam EU-robske zajednice.

Plaćenici

S obzirom na dimenzije susjedne zemlje (za detalje kontaktirati profesora Pervana), navedena zadaća oslobađanja poslužila nam je kao vježba za ono što će Plaćenici uskoro morati odraditi i ovdje. Pokazati široj airsoft zajednici pravu istinu o lobotomiji koju vam provodi šačica soldier-want-a-be kompleksaša... dok istodobno plaćenici rastu iz dana u dan i trenutno broje blizu 50 članova. A kad prebacimo 60 možemo osnovati i vlastiti hr-ass...

Plaćenici na djelu

Ukratko, prema scenariju Plaćenički vod desantiran je u gustu šumu u neposrednoj blizini zapovjedništva okupacijskih snaga. Zadaća je bila zauzeti zapovjedništvo i pronaći određeni elektronski sklop koji okupatorima omogućava uništenje skladišta mts-a, a kojeg treba zauzeti tamošnji pokret otpora.

Plaćeničko svijetlo na kraju tunela

U oba slučaja zadaća je uspješno izvršena, pa dok smo čekali dostavu hrane, odrađeno je još par brzih fajtova oko jednog hangara po scenariju - "zgrabi pandu". Pritom je intenzivno korištena pirotehnika i dimne bombe.

Plaćenici

Ukratko od 10 do 17h odrađeno je sve isplanirano, pa i više od toga. Uključujući dvije gajbe piva i kazan odličnog graha sa kobasicama...

Plaćenički grah


Post je objavljen 22.03.2010. u 10:56 sati.