Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

:: David Guetta o suradnji s Madonnom za novi album

Popularni francuski DJ David Guetta je u razgovoru za francuski glazbeni portal Charts In Music otkrio detalje o novom Madonninom singlu! Prisjetite se da sam nedavno objavio kako je francuska radio stanica NRJ potvrdila singl Madonne i Davida Guette, ali još uvijek nema nikakve službene informacije od Madonnine strane.

Ovaj intervju je urađen na nedavno održanim zimskim igrama Winter X-Games koje traju od 10. do 12. ožujka, stoga nije riječ o remixu 'Revolver' ili 'Celebration', već o novoj suradnji Madonne i Davida Guette. Iako David Guetta najavljuje singl za ljeto, a hoće li biti singla ovog ljeta ili ne, dobra informacija za sve jeste da Madonna radi na novim pjesmama.

Na pitanje da nešto više otkrije o Madonninoj novoj pjesmi, David je odgovorio: "Pjesma je gotova! Na početku je trebala biti remix, ali na kraju smo je preradili u potpuno novu pjesmu sa novim aranžmanom. Informacije o singlu bi navjerojatnije trebale uskoro izaći, iako je situacija komplicirana jer je to posljednji singl od Madonne za Warner Music. Ne mogu govoriti o izlasku singla jer sam samo suradnik. Ista stvar se događa sa Black Eyed Peas. Jedino što mogu reći jeste da će biti jedan od najvećih hitova ovog ljeta!"


Post je objavljen 21.03.2010. u 22:40 sati.