Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Obavijest iz Grada

Danas sam putem dopisa obaviješten od strane Grada Poreča, odnosno pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav o čišćenju poljoprivrednih putova. Informaciju vam prenosim u cijelosti.

Na temelju višestrukih zahtjeva stranaka kojima od Grada traže čišćenje poljoprivrednih putova na području mjesnih odbora, u dogovoru s Gradonačelnikom, obavještavamo vas da se potvrđuje dosadašnji stav da Grad Poreč uređuje putove isključivo na području unutar građevinskih zona te da za uređenje poljoprivrednih putova izvan istih nema predviđenih pozicija u proračunu.

Koristim ovu priliku da vas podsjetim na skorašnje javno izlaganje UPU-a Vrvari. Plan bi trebao biti gotov i javno prezentiran početkom travnja.

Osim navedenog, u travnju će se unutar našeg mjesnog odbora organizirati proljetna eko akcija. Vezano uz navedeno, spremite svoje stare stvari na vrijeme. O akciji će mještani biti pravovremeno informirani i putem plakata. Koristim ovu priliku da podsjetim mještane kako spremnici za kućni otpad služe ISKLJUČIVO za kućni otpad, a nikako za građevinski (umivaonici, limene kante i sl.) i biljni - vrtni (granje, lišće i sl.).

Post je objavljen 21.03.2010. u 20:15 sati.