Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sijelaidivani

Marketing

Valentinovo ? što je to?

Što je to valentinovo? dan kao i svaki drugi...ali kud svi tu i ćelavi Mujo. Tako sam i ja. Pokupim na brzinu novčanik, karticu na kojoj nema novaca....mobitel, ključeve od auta (cigarete sam zaboravila a u pičpač!... uvijek nešto....pa tko će zapamtiti sve te rekvizite koje skupljamo kad izlazimo iz kuće...a i godine tu igraju veliku ulogu)...guram karticu u bankomat (molim se da mi je ne pojede...nemoj sad...valentinovo je jbemu miša!....iako to njemu ništa ne znači, on je uvijek pun love, njemu je svaki dan valentinovo....) ulazim u prvu trgovinu....Isuse Bože!...što je sve skupo!. Zašto se ne mogu u sebi čuditi nego to činim na glas, pa me trgovkinje uvijek čudno pogledavaju, kao da se jedina ja čudim tim drskim cijenama! u šoku izlazim van i odlučujem u slijedećoj trgovini držati jezik za zubima....(ajmeee....) nisam ništa rekla, samo sam štucnila od šoka pa me trgovkinja pitala želim li čašu vode...rekla sam da ne treba, idem u slijedeću pa će me tamo uplašiti. Kažu kad te uplaše... prestaneš štucati....tako je i bilo.
Ništa od moje kupovine. Jesam li tako škrta ili tek oprezna. Kako kupiti nešto što samo taj dan ima svrhu. Ni sama ne volim dobiti na poklon ružu koja će za tri dana uvenuti, bespotrebno bacanje novaca....(ipak sam škrta.).
Kažu da ljubav prolazi kroz želudac, pa sam u povratku kući ipak naišla kod Krune mesara i uzela krasan komad, onako od buta!....napravit ću mu pravi ručak, sve onako od supe, sosa....(nije mi ostalo novaca za sarmu....jbte i taj Kruno poskupio).
Ljubavi....ja znam da si ti meni sretniji kada si sit nego kad hodaš u novim crvenim (valentinovo je) boksericama na srceta, koje ionako nitko ne vidi ....sretno Valentinovo, želi ti tvoja žena

Post je objavljen 14.02.2010. u 18:55 sati.