Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 203 ) - Nova proljetna frizura Indire Vladić-Mujkić-Ira kao Pink

COLONIA S FANOVIMA

Grupa Colonia u odličnoj atmosferi u prodajnom mjestu na Trgu bana Jelačića promovirala je novi album ''Retroactive''.

Oko 11 sati i 30 minuta na prodajnom mjestu Tisak Media Centar na Trgu bana Jelačića stigla je popularna trojka ili, kako su ih u šali fotografi nazvali, ''sveto trojstvo''. Naime, ova popularna grupa promovirala je svoj novi album ''Retroactive''.

'' Uskrsna jaja u gnijezdo na glavi ''

Cijeli tjedan prije same promocije svi kupci u Tisak Media centru koji su kupili bilo što u iznosu od 150 kuna i više, na dar su dobili upravo ovaj album, a na sam dan promocije fanovima je podjeljeno oko pedesetak albuma s potpisima članova grupe.

Prvi su se pojavili Indira i Kameni, sa sunčanim naočalama i u svome dobrom stilu zafrkavanja. Ira s novom frizurom koju je kasnije u šali nazvala ''gnijezdom'' i rekla kako će tu staviti uskrsno jaje, a Kameni kao pravi gospodin. Ubrzo je stigao i Boris i potpisivanje albuma je moglo započeti, kao i druženje s fanovima koji su čekali u redu za potpis i fotku sa svojim idolima.

Naravno, prije svega su trebali pozirati svim fotografima, uz album u ruci i bez njega, ipak je riječ o promociji albuma, a u trenutcima kada je broj fanova bio manji održana su i snimanja intervjua za showbiz emisije. Fanovi su bili svih uzrasta, od onih najmanjih, do malo starijih, ali svi su dobili priliku za ono što žele.

Zafrkancija se mogla vidjeti tijekom cijele promocije, tako da su se zafrkavali i na račun njihovih animiranih likova, na coveru novog albuma. Iru su pitali kada će na red doći djeca s obzirom da su joj oni najveći obožavatelji, na što se ona našalila riječima da joj valjda žele reći da joj je već vrijeme za djecu, a okrenula je šalu i na to dasu Boris i Tomislav njezina djeca.

Više pogledajte na Fotografije i Video

FOTO ZAPIS:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket










Post je objavljen 21.03.2010. u 11:07 sati.