Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/windfuckersister

Marketing

Kad će više to proljeće....

..... pa da konačno malo živnem. Srećom, čeka me dosta događaja. Doduše, ono što ću ja imati u nekoliko mjeseci Luki odradi u jednom tjednu, ali nije loše za jedan pravi autohtoni couch-potato. Sutra imam cool susret. A nema veze s blogom. No, o tome više nakon susreta. U nedjelju je pak otvorenje izložbe na kojoj moj susjed i prijatelj iz djetinjstva izlaže nekoliko fotografija. Pa onda 30.03. vrlo značajan (okrugli) rođendan. Pa onda 25.04. susret generacije iz osnovne škole. Između toga treba ugurati jednu blogersku večeru u kineskom restoranu i jedan izlet u Zagreb.

Svibanj bi trebao biti malo mirniji, a onda opet burni lipanj - prvo mi kćer postaje punoljetna, pa mi naj naj naj frend slavi četrdeseti rođendan. Pa se par dana kasnije drugi frend ženi i to ni manje ni više nego u Čakovcu. U međuvremenu je i taj nesretni in-music festival na kojem bi trebao nastupiti Billy Idol, ali to možemo odmah prekrižiti.

I jedan koncert za koji konačno mogu sa sigurnošću tvrditi da ću ići (aleluja) - Gibonni. Još se ne zna datum, ali njega nikad ne propuštam. Skinula sam s neta sve pjesme s "Tolerance" i sad mi samo ostaje da uvježbam riječi.



I jedna stara za moju dušu....



Kako je samo maestralno ubacio malo daška orijenta u izvedbu.Btw, ovo je s koncerta u Sarajevu.

A sad idem peći pogačice sa sirom koje nosim sutra na susret.



Post je objavljen 19.03.2010. u 18:09 sati.