Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

:: Jesus prije Madonne hodao sa starijim ženama

Jesus Luz je dao intervju za Daily Beast u kojem je razgovarao o svom životu prije Madonne, te o sadašnjem poslu kao DJ-a i uspješnog modela.

Rođen 15. siječnja 1987. u srednjoklasnoj obitelji u Rio De Janeiru, Jesus Luz je kao tinejdžer radio kao model pokušavajući zaraditi novac. Majka Christiane ga je rodila sa 15 godina, a sada je vlasnica frizerskog salona, a njegov otac Luis Heitor radi u administraciji u bolnici. Jesus Luz ima dvoje mlađe braće, sigurno će ih stariji brat Jesus učiti kako se dočepati novca slavne osobe.

Jesus Luz je kao tinejdžer često partijao u klubovima, a imao je i iskustva sa ekstazijem. "Probao sam drogu, ne poričem to.." Jedan dan mu je promjenio život kada je pozvan za snimanje editorijala sa Madonnom za magazin 'W' i od tada je punio novinske natpise. "Slavni magazin, poznati fotograf i umjetnica poput Madonne. To je utjecalo na moj život. Nisam pomislio da mi se život mijenja, već sam radio ono što sam trebao. Razmišljao sam što mogu raditi da dobijem novi posao, u čemu se mogu uključiti. Bio sam žedan novih stvari." Uskoro su pristizale ponude za kampanje Dolce & Gabbana, Colcci, snimanje mnogih editorijala i dr.

Jesus je priznao da je prije Madonne hodao sa starijim ženama od njega. "Teško je upoznati mladu djevojku koja ima zrelije razmišljanje. Stoga sam hodao sa starijim ženama, s više zrelosti."

Na Madonninoj turneji 'Sticky & Sweet' je upoznao DJ Paula Oakenfolda od koga je mnogo naučio. Nakon Jesusovog nastupa kao DJ-a na brazislkom festivalu Ceará Music Festival, njemački DJ Roman Boër, poznatiji kao Tocadisco je optužio Jesusa da svira na playback te ga nazvao Madonnin fuck-toy. "Jesam li ja jedini koji misli da je to užasno?"



Post je objavljen 18.03.2010. u 13:48 sati.