Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knowing

Marketing

what if?

kako bi bilo da svi u jednom danu, u jednom trenutku ignorirajun svijet i budu ono što jesu?
kako bi bilo kad bi svi na trenutak iskuljučili mišljenja nebitnih osoba i jednostavno se prepustili svojoj prirodi i dali sebi do znanja da su svoji i da ih nijedna etiketa nemože dotaknuti?
zabraviti na trenutak iz kakve smo obitelji potekli, koje su nam mane i koje su nam tužne i sramotne točke iz prošlosti i na jedan dan biti preporođena osoba, ograničena samo svojom odjećom koja ne mora označavati subkulturu, vjeru i podrijetlo.
taj dan bi svi nosili jednake osmjehe na licu, jednaki sjaj u očima i mogli bi poljubiti nebo, noktima proparati oblake.
kada dođe vrijeme kad se našan tijela budu raspadala pod zemljom, dok naše udove budu jeli crvi i kukci, hoće li nam biti važno kakvu smo odjeću imali, jesmo li živjeli u skladu s pravilima?

utopija kojoj težim.

pustiti sve da teče polako.
kaos ostaviti iza sebe.
jer svijet je onakav kakvim ga napravimo i čini se onakav kakvim ga mi vidimo našim očima.
ružičaste naočale su paravan za sreću.
sreća je onda kad je svijet ružičast bez komada obojenog stakla.
onako je kako si napraviš.
a sastojke za "kolač" života ronalazim u ljubavi,prijateljstvu i onim malim stvarima koje me tjeraju da se budim ujutro.

"...pronalazim li utjecaj sebe u njenim riječima, pronalazim li mrvice svog odgoja prema napisanim riječima koje tjeraju da hodaš ravno,prema suncu...?"

Post je objavljen 17.03.2010. u 00:57 sati.