Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

"Pas mješanac" kod medijskog tajkuna Ace Stankovića

TKO LAJE TAJ I GRIZE



Foto: Tinolovka-news


Od kada nema Denisa Latina, Aco Stanković preuzeo je palicu dežurnog raspirivača mržnje na Hrvatskoj televiziji, naime Aco Stanković u ovim recesijskim uvjetima života mjesečno u svoj džep strpa dvadesetak tisuća kuna.






 


 


 



Mnogima će Aco Stanković dijelovati simpatično, s nepatvorenom dozom blage ironije, gotovo zaštitničkog osmijeha prema potlačenim i ugorženim stanovnicima Lijepe Naše. Da, doista, Aleksandru Stankoviću samo kosa nedostaje ( nitko nije savršen ) da bi ga bez imalo kolebanja puk proglasio hrvatskim Che Guevarom. Kosa, ali i jedna sitnica, usprkos mnogobrojnim zločiinima, Che Guevara je živio asketskim, popriično skromnim životom, za razliku od Stankovića koji mjesečno putem RTV pretplate, odnosno harača kojim Šprajc, Stanković, Hlo otimaju prevarenom narodu zadnju kunu iz džepa, bez imalo srama u džep stavi 20.000 kuna. Da stvar bude zanimljivja radi se o tajnom ugovoru za koji javnost ni danas točno ne zna kako i zašto je sklopljen. Nešto je pokušala  rasvijetliti Hloverka Novak Srzić, međutim, naišla je  na zid.



 


Mesić je bio zauzet ustaškom glazbom




Koliko licemjerno zvuće fraze iz usta jednog takvog čovjeka ne treba trošiti riječi? Što mislite, ima li radnik u splitskoj željezari mjesečno 20.000 kuna, vozi li skupe automobile te na primitivan način dernekuje po elitnim zagrebačkim kafićima? Naravno da ne, no naš Aco upravo to radi na pravdi Boga, ali i na grbači hrvatskoga naroda.



Kada Aco indirektno prazni džepove hrvatskih građana on posjeduje onu dodatnu konotaciju u svom zavodljivom osmijehu, koju imaju samo osobe koje ne prezaju ni pred čime da bi ostvarile dodatni cilj, dakle, Aco vas u oči gleda, istodobno vas indirektno pljačkajući uvjerava da to čini za vaše dobro.

Upravo takav Aco u svojoj emisiji financiranoj od našeg novca, novca poreznih obveznika, ugostio je jednog vrsnog " psa mješanca ". Biti će valjda križanac terijera i njemačkog ovčara. Naime, upravo si je takvim epitetima oslikao svoju poziciju u društvu notorni Rajko Grlić.

Čovjek koji si utvara da dobro poznaje vrijeme u kojem se Hrvatska stvarala iako je tada bio marginalac jednak Aci Stankoviću, bila su to vremena kada su se budući medijski tajkuni te " psi mješanci " skrivali po raznim jazbinama daleko od surove, ratne svakodnevice.


Kakve veze ima Rajko Grlić, " pas mješanac " sa stradanjima hrvatskih brantelja u Vukovaru ili oslobodilačkom akcijom Oluja?



Upravo takvom Rajku Grliću notorni je klevetnik te bivši šef države, koji je u posljednjim mjesecima u nekoliko navrata svjesno prekršio zakone ove zemlje, povjerio najveću moguću državnu tajnu, naime, Mesić je ekskluzivno Rajku prišapnuo kako je postojao dogovor između Tuđmana i Miloševića, iako upravo SVI DOKAZI, poglavito brijunski transkripti, upućuju na suprotnu činjenicu.

Apsolutno je nemoguće da Mesić nešto zna o hrvatskoj borbi za slobodnu, naime,. Stipe Mesić je u to vrijeme bio zauzet pjevanjem ustaških pjesama te držanjem isto takvih govora.


Dok je Stipe jodlao po ustaški, Rajko je zavijao po jugoslavenski i kakve veze ovi glazbenici imaju sa demokratskom Hrvatskom?


Zašto relevantni novinari ne kritiziraju enormne cifre koje mjesečno u svoju kasu trpaju Stanković, Latin, Šprajc? Jednostavno, ako bi oni njih kritizirali kako bi onda, danas-sutra, i sami mogli " zarađivati " toliki novac?




Tinolovka-news-Aco

Post je objavljen 17.03.2010. u 23:43 sati.