Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ratnicekic

Marketing

setsuna abdul khalim/monolog2

sve se mjenja... ovih dana nekako mnogo vise..
borba nije moja želja , ne borim se da bi ubijao već da bi zaštitio svoje nove prijatelje.
neću spominjat nebrojene incidente ovog pomalo "odvedenog" vilenjaka, upozorio sam ga ako još jednom napravi nešto poput izvlačenja bodeža na barmena će ostavit gadne posljedice na naše prijateljstvo..
danas sam bio prvi put sa ženom...ljupka marina koja mi rane čistila , mlada djeva kojoj su zvijeri oduzele muža..Franz mi je ponudio da će prekrojiti chain mail od orkova umjesto plaće (još samo da smrad istjeram ) . rane su mi podosta zacjelile i na upit Franza smo otišli u nekakovo svetište sigmara na brdu. tamo mi je prišao dok sam štand čuvao od kradljivaca prišao mi je neka tajnovita persona sa kapuljacom na glavi i rekla da ce mi za bakrenjak sudbinu iz dlana proreknut , to me zabavilo pa sam dao taj bakrenjak ijako sam znao da je sve to laž.
hehe kako sam se dobro nasmijao dk mi nije dao zlatnik i rekao da ima toga još ako slijdim svoju sudbinu pogotovo onaj dio za dobit posao ujutro.. i posao smo dobili pratnja neke obitelji. stariji otac, majka,sestra(kršna) i tri brata. dok smo se kretali šumskom cestom moje su oči vidjele da nesto u šumi miče onako neprirodno.ibili su za glavu veći imali su gusto krzno poput lavlje grive je prekrivalo njihova tijela, oči su im bile crvene poput sunca koje polako silazi s zenita, zvjerski zubi veliki ko šaka, rogovi poput onih od jarca. kao da su iz samog bezdana došli. potrčao sam do drva i napnuo svoj vjerni samostrel , naslonio se na drvo radi boljeg hitca i okinuo . hitac je poletio ali kao da je nekakva magija bila koja ih je štitila , promašio sam. u trenu je zvijer bila na meni. isukao sam mač i štit i započeo ples. kroz nekoliko okreta odrezao sam zvijeri ruke i ona je pustila gustu crvenu krv po zemlji. nekako su se ostali dobro držali. otrčao sam do drugog te me zvijer umalo ranila da nije bilo novog oklopa od sad već ljubljenog prijatelja franza. kao grupa smo ih natjerali u trk. nisam smio dopustiti da pobjegnu i jave svojem zlom gospodaru našu lokaciju. lovio sam ih sve do jednog i na kraju tim zlim kreaturama presudio jer mnogo nevinih bi propatilo od njihovog "zuba". u trku se jedno od stvorenja palo na zemlju zbog raslinja šumi. okrenulo se hitro i ispalio je koplje prema meni. sudba bješe blaga prema meni i izmaknuo sam se i pojurio prema njemu odrubivši udove mu. zabrinut za ostale pojurio sam natrag . bilo mi je doista drago vidjevši ih sve žive srce moje je zaigralo.
došli smo u jedno selo malo i otišli do kleti. uznemiren ponašanjem prijatelja vilenjaka sam izgubio svaki razum , izderao se na konobaricu otjerao vilenjaka van i otisao s njim se ohladit na hladnom zraku..
moja duša je nekako malo bliže cilja
kada ja poginem neki će pitati što sam ostavio od novaca i stvari iza sebe ali pravi prijatelji će pitati koja dobra djela sam činio sve za njih....


Post je objavljen 16.03.2010. u 23:37 sati.