Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uritmumuzikezaples

Marketing

But with you it's like the first day of my life...

Feels like I have always known you
And I swear I dreamt about you
All those endless nights I was alone
It's like I've spent forever searching
Now I know that it was worth it
With you it feels like I am finally home


Neznam kako mi se ovo dogodilo. Nasla sam se u necemu sto ni sama ne mogu opravdati, u situaciji koja ni meni samoj nikad nije izgledala realno. Nikada nisam mislila da ce mi se ovako nesto dogoditi. Nije me briga sta drugi misle, nije me briga sta ce biti, nije me briga sto je ovo najkompliciranija situacija u kojoj sam ikada bila. Sretna sam. jer nemogu vjerovati da sam pronasla osobu s kojom mogu funkcionirati bez problema... ne uzimajuci u obzir na cijelu kompliciranu situaciju. Mislila sam da se jos dugo necu moci zaljubiti, mislila sam da ce mi trebati dugo da prebolim... i ovo je doslo tako iznenada.

Falling head over heels
Thought I knew how it feels
But with you it's like the first day of my life

Nikad nisam osjecala ovako nesto. Nikada nitko se nije postavio ovako prema meni. Nikada nisam imala osjecaj da me netko stvarno voli i da bi ucinio sve radi mene. A on to radi...
Neznam sta ce biti s nama. Neznam kako ce se ovo sve zavrsiti. I nije me briga ako je nerealno, nije me briga ako rusim sve ono za sto sam se sama prije zauzimala... ne zanima me vise nista, osim njega. Jer koliko god daleko nas dvoje bili, znam da je uvijek tu za mene.
Cuz you leave me speechless
When you talk to me
You leave me breathless
The way you look at me
You manage to disarm me
My soul is shining through
Can't help but surrender
My everything to you

Da... u pocetku sam se sudrzavala.... i znam da nitko nece razumijeti o cemu pricam, jer nitko nezna kakve su se stvari u meni sukobljavale zadnjih dana. Ali me i ne zanima.
Nikad nisam bila sretnija. I nikad nisam osjecala da se mogu potpuno pustiti... bez straha... bez trenutka bojazni da cu zavrsiti povrijedena... jer znam da on to nikada nece uciniti...
Jer je ovaj osjecaj nesto nevjerojatno...
Jer je on nesto nevjerojatno...
I sta god bude.... nece prestati biti....


Post je objavljen 16.03.2010. u 21:46 sati.