Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

free download

OVERDRIVE - EXPLODE


see full -->

Novi album benda Overdrive pod nazivom „Explode“ biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv danas, 15. marta. Ovaj album je peto ime Exit online etikete, i izdavanjem svog najnovijeg albuma, pridružiće se bendovima Obojeni program, E-play, Repetitor, i Marku Nastiću, koji su svoje albume već objavili za besplatan download.

Album „Explode” nastao je u periodu od 2005. do 2010. godine a producirao ga je gitarista benda Aleksandar Midorović. Sadrži 10 pesama koje predstavljaju spoj energije i čvrstog heavy zvuka sa karakterističnim tekstovima što zajedno čini već prepoznatljiv Overdrive stil. Značajnije nastupe bend Overdrive počinje u Novom Sadu na legendarnom „Koncertu godine“ i kao predgrupa bendovima Pro-Pain, Soulfly, Prodigy, Slayer i Korn. Svoj nastup ispred Korna smatraju “ispunjenjem svojih snova i vrhuncem karijere”.

Gitarista benda Dragan Midorović povodom besplatnog objavljivanja novog albuma za Exit Label, izjavio je da je besplatna muzika realnost današnjice i da je pozitivna strana ta što je muzika sada dostupna ogromnom broju ljudi koji mogu da je preko interneta besplatno preuzimaju..



OVERDRIVE - EXPLODE

spiker - download -->

spiker - high quality -->



Podeli: Facebook Facebook

Post je objavljen 15.03.2010. u 19:19 sati.