Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siempreconferni

Marketing

You raise me up

Slike poput ove jučer su obišle svijet.

Photobucket


Otvorio se san. U prvoj utrci ove sezone. Koliko emocija. Nakon toliko očekivanja, čekanja, nadanja. I opet je na vrhu. Opet je tu, gdje i zaslužuje biti. Na postolju, na vrhu, s peharom u rukama, s glavom prema gore. Ostvario je to s Ferrarijem, svoju prvu pobjedu u prvoj utrci s njima. S koliko je samo entuzijazma proveo ovaj tjedan u Bahreinu, uživao u pobjedi, zahvaljivao čitavoj momčadi, a ima i zašto, ostvarili su to zajedno, digli su jedno drugo ponovo u visine.

Kako je divno ovo ponovno doživjeti, slavlje, sreću, euforičnost, sjećati se svih onih dobrih i loših dana i opet se vratiti u sadašnjost s velikim veseljem i željom jer znaš da imaš razloga za to, da je opet sve kao prije samo na neki novi, drugačiji način. Nevjerojatno je gledati koliko je Fernando opušten, koliko se smije, koliko uživa u svemu ovome, koliko je sretan što je dio te obitelji koja mu je omogućila povratak.

Photobucket

Photobucket


Te predivne slike od jučer, zadnji krug, ples bolida, kockasta zastavica, stisnute šake, raširene ruke, udarci u prsa, zagrljaji sa Stefanom, smješak kameri, izlazak na postolje, poljubac u pehar, pogled iz kojega se reflektira sreća i ispunjenost...španjolska himna, ah toliko je nedostajala, toliko očekivana, zatim talijanska u kojoj sam po prvi put u životu istinski uživala i koja mi je pomogla da shvatim da ovo nije Ferrari od prije 4 godine, ne, ovo je novi Ferrari, ovo je i "moja" nova obitelj i njom ne teče ni plava ni crvena krv, njom teče Fernandova krv.
Prizori od jučer kada je Fernando prolazio paddockom rukujući i pozdravljajući se sa svima, sa čitavom močadi je nešto što zaista izgleda veličanstveno, što izaziva oči da puste suzu.



Lijepo je vratiti se onim danima kada očekuješ svake sportske vijesti nedjeljom na televiziji, a u ponedjeljak žuriš na kiosk da pokupuješ sve moguće novine i nađeš svaki članak o tvojoj sreći zapravo, o onome čemu posvećuješ svoj dio života.

Ovo je 22. Fernandova pobjeda, prva s Ferrarijem ukljućujući i debi, 54. postolje i 14. najbrži krug, pobjeda mu je donijela prvih 25 bodova u ovoj sezoni te 602. bod u ukupnoj karijeri.

Zbilja se čini kao da počinje sezona iz snova.

Photobucket

„Ovo je doista poseban dan za mene. Vratiti se na vrh pobjedničkog postolja je uvijek poseban osjećaj, a s Ferrarijem je još posebniji.“ [ F.A.]


Post je objavljen 15.03.2010. u 15:36 sati.