Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Hvala gospodinu Hermanu Mariju na pokretanju akcije "KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP"


Čitajući naš prethodni post, gospodin Herman Marijo (poznatiji kao bloger niskozemac) predsjednik Humanitarne udruge „Hulp en liefde“ iz Amsterdama samoinicijativno pokrenuo je na svom blogu humanitarnu akciju pod nazivom „KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP“.
Svrha ove njegove akcije da se sakupi novčani iznos kojim bi se Anji omogućila kupnja invalidskog kreveta, ortopedskog madraca, invalidska stajalica i nova invalidska kolica.
Ovim putem se gospodinu Hermanu Mariju, neizmjerno zahvaljujemo na pokretanju akcije kao i svima Vama koji ste se na bilo koji način uključili u akciju.
Hvala Bogu ovaj put nije ništa tako hitno niti alarmantno kao što je bio slučaj prije godinu dana kada smo kupovali Drenažni prsluk stoga se nadamo da ćemo u dogledno vrijeme skupiti potrebni novčani iznos kojim bi omogućili kupnju gore navedenih pomagala.
Zahvaljujući našim prijateljima Višnji i Tomislavu Varga uspjeli smo od tvrtke Bernarda d.o.o. iz Nedelišća naručiti ortopedski madrac po cijeni od 1.500,00 kuna koji inače u slobodnoj prodaji iznosi između 3.000,00 i 5.000,00 kuna. Ovim putem se od srca zahvaljujemo i obitelji Varga i tvrtki Bernarda d.o.o. a evo jedna mala slikica kako ti madraci izgledaju kao i link tvrtke Bernarda d.o.o.
Image and video hosting by TinyPic
http://www.bernarda.hr/
Više o samoj akciji možete saznati na blogu gospodina Hermana Marija ()http://humanitarianniskozemac.blog.hr/

Jučerašnje predivno nedjeljno poslijepodne proveli smo u ugodnom društvu blogerice kao da je važno. Neizmjerno smo sretni što smo konačno nakon četiri godine provedenih na blogu osobno upoznali tu dragu i milu nam blogericu za koje nas od početka našeg pojavljivanja na blogu vežu tolike lijepe stvari. Ovim putem joj se najsrdačnije zahvaljujemo na posjeti i nadamo se da je ovo samo početak našeg jednog lijepog van virtualnog prijateljstva.

Do novog javljanja svima jedno veliko hvala na podršci te ugodan novi radni tjedan želi Vam obitelj Kostanjevečki!



Post je objavljen 15.03.2010. u 12:00 sati.