Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/666therion666

Marketing

Heaven queen,carry me.Away from all pain.All the same take me away.We're dead to the world!

Opet patnja..Cemu?
Onako reda radi?
Ili..Zato sto smo se vec navikli patiti?
Ma daj ja to ne zelim vse, zapravo.
Ja to necu vise.
Sama odlucujem o svome zivotu.
Moja volja je jaca od svega. I ne samo moja vec volja svih nas!
Sami odlucujemo o svojim postupcima.
Znamo razloge a i rezultate i posljedice svega sto se dogodi u nasem zivotu i sami odlucujemo o tome. Tako i ja. Pomocu boli i patnje postala sam ovakva osoba,e sada poslije svega toga ja odlucujem da me bol i patnja vise nece pratiti u zivotu,sada zelim nauciti biti sretna i puna ljubavi,za one koji to zasluzuju.
I polako sam pocela sa time. Imam puno frendova i posto znam kakav je tko,ja sam sa svima dobra ali iskreno volim i pazim one koji su jedini iskreni prema meni. Jedan frend mi je jednu stvar rekao i sutradan se ponio potpuno drugacije. Jednostavno cemu ta cinicnost? Mah zbog cure,koja ga ne zasluzuje,zbog cure koja nas je razdvojila,ali ako cura frendove moze razdvojit znaci da ga i ne voli a niti on voli frendicu. Tu sam cinjenicu prihvatila. I odlucila da vise necu patiti za njime,on ima svoj zivot,ja mu zelim sve najbolje i samo se mogu nadat da ce se kad tada opametiti. Pa i ja imam ljubav svoga zivota ali od prijatelja me ne moze razdvojiti. Ali zasto bi nas voljeni i htio razdvojiti od neke osobe koja nam puno znaci ako nas voli. Pa mozda je to jedan od dokaza da ta osoba laze da nas voli. Neznam ovo sam tako nekak neshvatljivo napsala. ALi ovdje samo govorim ono sto osobno mislim.
Mislim da covjek nije svjestan koliko on moze utjecat na svoj zivot i zivot drugih.
Kako bi samo promjenio mnogo stari kada bi "progledao" konacno. Da progledao,jer velika vecina nas je slijepa. Donosi odluke koje se cine najjednostavnijima,odustaju umjesto da stanu,razmisle i suoce se sa problemom i priznaju da su nekada i oni sami krivi a ne samo da druge krive.
Ma neznam. Uvidjam polako da sam postala nekako hladnokrva prema drugima koji su me iznevjerili a da za to nisu imali razloga,ocito im je doslo tako i nerazmisljajuci to naprave.
To su glupi ljudi. Prvo trebamo razmotriti sta ce nas postupak napraviti oce nekoga povrijediti ili ako je jedino nuzno da nekoga povrijedimo jedino to da je to jedeini nacin,tada tu ne mozemo nista!
Zasto nekad ne kazemo sada je dosta,to tako vise nece ici.
Vec odustajemo od svoga zivota jer nas je nas jadni bijedni mozak u to uvjerio. Pa dajte ne budite toliko jadni. Iz svakog problema postoji neki izlaz. Samo se mi lako predajemo! Unistavamo sami sebe. Ne kuzim zasto je covjek tako destruktivno bice? Ma jednostavno toliko puno pitanja mozemo si postaviti a dobijemo tako jadne bijedne odgovore ili ih uopce nekad ne mozemo niti pronaci!!

Jedina istina je da smo mi na ovom svijetu stvoreni tako da ne mozemo shvatiti sto se dogada oko nas,da su nam one stvari koje bi nam otvorile oci skrivene od nas. Jer vjerujem da postoji nesto vise! Mislite da su ljudi jedini u svemiru? Neznam zas bi bili tako glupi i vjerovali u to. Pa ako postoje ljudi? Mislite da ne postoje druga bica u galaksiji? Naravno da postoje,ali nas mozak tako funkcionira,da se ne mozemo usredotociti na nesto vise osim svoga bijednoga zivota na ovoj Zemlji! I iskreno svaka cast ljudima koji razmisljaju na ovakav slican nacin,jer njima su ocito jedinima oci poluzatvorenima,samo tesko cemo dokuciti onu pravu istinu koja nas proganja cijeli zivot!
Jer postoje i druga stvorenja osim ljudi,i nadnaravna bica,i cudovista iz mitova,jer te mitove je covjekova masta napravila poluzatvorenih ociju jer su vjerovali u ono sto se doista dogada oko nas,samo nisu bili potpuno sigurni u to!
Jer svako misljenje,nasi zaključci i teorije se zapravo temelje na istini koju ne mozemo dokazati jer nam um ne dopusta!..Vas Zeko..

Post je objavljen 14.03.2010. u 13:41 sati.