Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Živi zid za Varšavsku - uključi se!

Živi zidDvorana sedam na Filozofskom fakultetu u Zagrebu bila je ponovo puna jučer navečer. Oko tristo građana odazvalo se na poziv Zelene akcije i Prava na grad. Okupio se dio volontera, okupljeih u inicijativi "Živi zid za Varšavsku" Dat je pregled dosadašnjih akcija i situacije, te najavljene dalje aktivnosti.

Neću duljiti o tome i objašnjavati, jer svi moji čitatelji vjerujem znaju o čemu se radi. Pogledajte mrežno sjedište Ne damo Varšavsku. O tome sam u posljednje tri godine objavio mnogo tekstova; pogledajte u sadržaju bloga, u lijevom stupcu dolje, poglavlje "4.4.1. Cvjetni trg i Varšavska". Posljedni objavljeni dnevnik je preneseno pismo podrške stranke Zelena lista, pridružene članice Europskih zelenih: Bandićeva batina po ležima buntovnika.

Važno je slijedeće: borba oko ovog projekta se nastavlja. Volonteri putem SMS-ova i e-mailova dobivaju obavijesti i pozive na akcije. Postoje složenije akcije, u kojima sudjeluju dobro izvježbani volonteri (kao što je bila primjena pasivnog otpora noćnoj akciji specijalne policije). Druge, međutim, zahtijevaju masovnu potporu. Ako ste voljni u tome sudjelovati, prijavite se do četvrtka 18. ožujka 2010. ispunjavajući obrazac na nedamovarsavsku.net. Ako znate nekoga tko bi se uključio, javite mu!

Prijava je također moguća na telefon 01/48-13-096 ili osobno u sjedištu Zelene akcije, Frankopanska 1.

Post je objavljen 13.03.2010. u 07:51 sati.