Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

Vettel: "Visoke temperature mogle bi ispremiješati poredak"

Image and video hosting by TinyPic

Omjeri koji su među četiri vodeće momčadi vrijedili u prohladnoj Barceloni ne moraju vrijediti i u vrelom Bahreinu, upozorio je Sebastian Vettel.
Temperature u Bahreinu potpuno drugačije od onih s testiranja
Prema riječima Sebastiana Vettela, četiri vodeće momčadi dijeli tek nekoliko desetinki, no stvari bi se, upozorio je u četvrtak, mogle značajno promijeniti s visokim temperaturama u Bahreinu.
"Nikad ne znate gdje ste točno, pa tako niti mi ne znamo gdje smo," rekao je. "Ali, mislim da smo među vodećima. Ferrari izgleda ekstremno jak. Dakle, imate Ferrari, McLaren, Mercedes i nas, a svi smo unutar nekoliko desetinki."
Barem su takvi omjeri snaga vrijedili na predsezonskim tetsiranjima koja su se vozila u prohladnoj Španjolskoj.
"Ovdje bi sve moglo biti totalno drugačije jer su temperature puno više od onih koje smo imali u Barceloni," argumentira Vettel.
Nitko ne zna kako će se utrka razvijati
"Vidjet ćemo. Možda ćemo u subotu saznati tko je jak, a tko ne. Ne mislim da ćemo sutra vidjeti pravo stanje stvari. A nedjelja je velika nepoznanica."
"Svi će startati s puno goriva. Još ne znamo kako će se utrka razvijati. Moglo bi biti ludo i uzbudljivo u čemu bismo svi uživali."
"Ali, moglo bi biti i dosadno i dogoditi se da utrku završite na poziciji na kojoj ste se našli nakon prvih pet krugova."
"Nitko ne zna što će se točno dogoditi. No nije velika tajna da biste se trebali kladiti na te četiri velike momčadi. No, četiri velike momčadi znači i osam vozača od kojih je svaki u poziciji za pobjedu. Vidjet ćemo."
Vettel ne sumnja u pouzdanost tehničkog paketa
Unatoč problemima koji su ga pratili tijekom predsezonskog pripremnog programa, Sebastian Vettel je rekao da ne sumnja u pouzdanost Red Bullovog tehničkog paketa.
"Nije tajna da se ne želite zaustaviti na stazi zbog kvara. To prije svega znači da imate problem, a onda suparnici time dobiju i priliku da vam fotkaju bolid."
"Istina, morali smo se zaustaviti nekoliko puta, ali nismo imali puno popravaka. Na testiranjima ne želite riskirati ako osjetite pad pritiska ili neki drugi problemčić. Samo ugasite bolid i vratite ga u garažu na dodatne provjere. No, mislim da nismo imali problema s preživljavanjem."

Source: f1racing.com.hr

Post je objavljen 11.03.2010. u 13:15 sati.