Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hdzbihposavina

Marketing

IZASLANSTVO HDZ BiH U POSJETI BOS. POSAVINI

Izaslanstvo HDZ BiH, predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem, posjetilo općinu Modriču, nazočilo proširenim sjednicama Regionalnog odbora HDZ BiH Posavina i Organizacije HDZ BiH Brčko Distrikt

Izaslanstvo HDZ BiH, predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem, posjetilo je u četvrtak, 11. ožujka 2010. godine, posjetilo općinu Modriču te je nazočilo proširenim sjednicama Regionalnog odbora HDZ BiH Posavina i Organizacije HDZ BiH Brčko Distrikt.

Na početku radnog posjeta općini Modriča, izaslanstvo HDZ BiH razgovaralo je s izaslanstvom općine Modriča predvođeno načelnikom Mladenom Krekićem i predsjednikom Općinskog vijeća Petrom Gagulićem. Na sastanku je bilo riječi o aktualnim gospodarskim i političkim prilikama, s posebnim naglaskom na položaj hrvatskoga naroda i realizaciji projekata koji će poboljšati uvjete života povratnika u općinu Modriča.

U Garevcu, povratničkom naselju u općini Modriča, održana je proširena sjednica Regionalnog odbora HDZ BiH Posavina i Izbornog stožera HDZ BiH za Posavinu kojoj je nazočilo i izaslanstvo HDZ BiH, predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem. Na sjednici je bilo riječi o aktualnim političkim prilikama, poziciji hrvatskoga naroda u BiH i Posavini, aktivnostima koji se tiču obnove i razvoja infrastrukture povratničkih obitelji u ove krajeve BiH, registraciji birača i reevidenciji članstva HDZ BiH. Također, bilo je riječi i o aktivnostima HDZ BiH u predstojećem razdoblju u svjetlu predstojećih Općih izbora 2010. u BiH i borbe za istinsku ustavnu jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva konstitutivna naroda u BiH.

U poslijepodnevnim satima će biti održan sastanak s članovima Organizacije HDZ BiH Brčko Distrikt.

U izaslanstvu HDZ BiH bili su:
- predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović;
- dopredsjednica HDZ BiH Borjana Krišto;
- dopredsjednik HDZ BiH Rade Bošnjak;
- glavni tajnik HDZ BiH Vlado Džoić;
- član Predsjedništva HDZ BiH Davor Čordaš;
- voditelj Ureda za odnose s javnošću HDZ BiH Mišo Relota;
- zamjenik ministra za prognane i raseljene osobe u Vijeću ministara BiH Slavko Marin;

URED ZA INFORMIRANJE HDZ BiH
Kontakt informacije
Kneza Domagoja b.b. 88000 Mostar, BiH
Tel: +387 36 333 572 (centrala), 310 701 (izravni)
Fax: +387 36 318 663
e-mail: hdzbih@hdzbih.org
www. hdzbih.org







Post je objavljen 11.03.2010. u 17:05 sati.