Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

:: Vera Farmiga potvrdila glasine

Ispostavilo se da su glasine istinite o Veri Farmigi za Madonnin novi film. Poznato vam je da Madonna radi na drugom redateljskom ostvarenju 'WE'. Radnja filma prati dva usporedna ljubavna zapleta. Jedna je povijesna priča u kojoj se nalaze vojvoda i vojvotkinja od Windsora, a druga je izmišljena priča o savremenom njujorškom paru.

Vera Farmiga je priznala za E! Online da se raduje početku snimanja, iako nije prije vidjela Madonnine prijašnje filmske radove.

Prišla mi je, otišle smo dva puta na čaj. Zapravo nisam upoznata s njenim radom i to sam joj napomenula. Poslala mi je nekoliko filmova i još uvijek ih nisam pogledala. Ali ipak ne idem po tom principu, mene zanima kakav je scenarij jer moram razmisliti što mogu uraditi za tu ulogu. Mogu pristati ako osjetim kinetičku energiju s nekim, ujedno da i osjetim da možemo oduševiti i izazvati jedno drugo. - govori Farmiga.

Veri Farmigi ne smeta to što je Madonnin redateljski debi 'Filth And Wisdom' i jedini film u ulozi redateljice dobio negativne kritike, jer razumije da kod svakoga prvi rad na filmu prođe neuspješno.




Post je objavljen 11.03.2010. u 10:26 sati.