Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjedni5

Marketing

Za sve koji prkriže noge kad im se sere...!!!

Postoji grupa na Facebook-u koja me potaknula na ovaj izljev nadarenosti za besmislicama, ime joj je kao sto ste vec zakljucili ''Za sve koji prkriže noge kad im se sere.'' link-Učlanite se, i pozovite prijatelje, nemojte biti sebični. dakle nabasao sam na grupu i ostao u soku kako prije nisam o tome razmisljao.
Sto prvo ucinimo kad osjetimo potrebu za WC-om, potrcimo li na WC, ili sjednemo, ili skakucemo, ili jednostavno prekrizimo noge, mislim da je to najjdenostavnije rjesenje, pogotovo ako nam WC u tome trenutku nije pristupacan.

Zamislimo se u autobusu, te osjetimo silu u doljnjem straznjem dijelu leda, upocetku nije tako strasno, ali kako vrijeme prolazi, i kako vibracije staroga autobusa nadrazuju nasa crijeva, sto drugo mozemo uciniti nego prekriziti noge, jer sjedenje naravno ne pomaze, to vec svi znamo, uostalom, na WC-u ionako sjedimo, to je prirodni polozaj, necemo skakati, ili trcati naprijed-nazad po autobusu.

Zamislimo se pak da smo lijepi, ''naravno, u nasem slucaju to je tesko'' i da smo neka manekenka, te poziramo za novu reklamu za ''Barski Stolac''- udoban, visok, etc. naravno sijedimo, popili smo za dorucak previse shakea, i probava radi, sto uciniti, pa naravno prekriziti noge, nemozemo prekinuti snimanje, jer sat vremena iznajmljivanja studija kosta, 124324..., ma uglavnom, previse, nemozemo reci kamermanu ''oprosti, molim te, mozes li stati u stvaranju svog remekdjela, ja moram ic srat''

ali u jednom trenutku dolazimo do pitanja, STO AKO PREKRIZIMO NOGE, A TO JEDNOSTAVNO NIJE DOVOLJNO, jer jebeni shake jednostavno zeli ponovno ugledati svijetlo dana, sto onda,...e pa neznam ni ja, te ostavljam vama da na to pitanje odgovorite u komentarima,...


Post je objavljen 11.03.2010. u 00:45 sati.