Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

:: Gaultier o upoznavanju s Madonnom

The Times Online je uradio intervju s francuskim modnim dizajnerom Jean Paul Gaultierom koji je u ostatku razgovora govorio o Madonni i razotkrio neke pojedinosti o njihovom upoznavanju i njenom vjenčanju.

"Bio sam obožavatelj. Imala je koncert u Parizu 1987. ili 1988., a nakon koncerta je priređena zabava. Bio sam tada nervozan. Madonna je prva došla na party, čekala je ostala. Deset godina od našeg upoznavanja je dolazila uvijek na vrijeme, ali sada...uvijek dolazi zadnja!" Jean Paul Gaultier joj je prišao i rekao kako bi volio uraditi nešto posebno za nju, a Madonnu mu je odgovorila poprilično nezainteresirano. Međutim, dva dana prije njegove revije je dobio poziv od Madonne, ali nije mogao u to povjerovati. "Rekli su mi da imam poziv od Madonne, nisam mogao vjerovati. Sutradan su mi rekli da je ostavila svoj broj i da je mogu nazvati. U razgovoru mi je rekla da dođem u New York zbog pripremanja kostima za turneju."

Iz suradnje su stvorili dugogodišnje prijateljstvo koje traje preko 20 godina. "Otišli smo zajedno u jedan klub, svi zgodni dečki su nas gledali ali nisu prepoznali Madonnu. Tada je bila jako popularna, nisu mogli zamisliti da su u istom klubu gdje je i Madonna."

Najsmiješniji trenutak s Madonnom se desio na vjenčanju s Guyem. Gaultier govori: "Nosio je kilt bez ičega ispod! Upitao sam ga da li je zaista tako, on mi je odgovorio - vidjet ćeš!" Na pitanje da li je zapravo zavirio ispod Guyove suknje, rekao je sa smijehom: "Tada sam razumio Madonnu!"


Post je objavljen 08.03.2010. u 21:44 sati.