Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

13 godina kasnije: Gdje su sada Luka, Peci, Medo i Borka?

Dragi moji, proteklih dana sam napokon imao vremena prošetati se po gradu koliko mi je srce željelo ... i rezultat je gomila fotki iz Oranica, Španskog, Sigečice i Folke! Sada treba srediti sve to, odabrati najbolje, napisati priiču tamo gdje je treba biti ... a dok ja sve to ne napravim wink vi ćete se morati zadovoljiti sa nekoliko zanimljivih prizora iz svakodnevnog života tih kvartova. Za početak, evo Španskog!


Trafo stanica u Batušićevoj, Špansko. Snimio: Vanja


Prolaz pored zgrade u Batušićevoj, Špansko. Snimio: Vanja

Tko zna gdje su sad Luka, Peci, Medo i Borka, 13 godina nakon što su napisali ove graffite? Tada su očito bili vrlo aktivni u pisanju po zidovima (obratite pažnju na zanimljive datume!) ... a što je sada sa njima? Da li su još uvijek negdje u kvartu pa ih ti natpisi podsjete na to doba? Ako su tada imali dvadesetak godina, sada su već nekoliko godina preko tridesete .. možda su Medo i Borka oženjeni, imaju dvoje djece koja idu u lokalni vrtić, Borka radi u trgovini, a Medo u auto-servisu? Luka je inženjer, a Pecija već dugo nitko nije vidio?
Baš su me zaintrigirali ti graffiti sa naznačenim točnim datumom i potpisima prisutnih ... kao da se radi o nekoj vrsti javnog dnevnika ... preteči bloga ili Facebooka: "Danas, 24.03.1997. sam se našao sa frendovima iz kvarta, popili smo par piva na klupici u parku, bilo nam je baš guba i htjeli smo taj dobar osjećaj podijeliti sa vama, dragi prolaznici."

Post je objavljen 08.03.2010. u 09:45 sati.