Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

Predstavljamo vam Doru explorer - Dora istražuje

dora explorer

Dragi prijatelji!! Kao tata male obitelji od samog početka iste imam jednog vjernog pomoćnika. Često je uskakala kada mi je trebalo malo vremena za završiti ručak. Uveseljavala je moje klince kada su bili tužna. Inspirirala nas za mnoštvo igrica i naučila hrpu engleskih riječi. No naš san se ostvario.

U redakciju nam je došla u posjetu ona.

Predstavljamo vam Doru explorer, glavnu glumicu u crtiću Dora istražuje!!!

Slogica: Dobro nam došla Dora

Dora: Hvala na pozivu, obožavam se družiti sa djecom. A u Hrvatskoj se družim već dvije, tri godine..

Slogica: Dora, možeš nam se malo pobliže predstaviti.

Dora: Paaaa.. Ja sam mala Meksikanka, volim istraživati. Imama puno prijatelja pa u avanture idemo zajedno. Ekipa iz Nick Odeona je primijetila da se dobro zabavljamo i počela je pratiti naše pustolovine.. Znam Španjolski i Engleski, tako da sam sve svoje prijatelje pokušavam naućiti oba jezika. A znam i Hrvatski!! Imam mamu, koja je arheolog i tatu koji radi u uredu. Obožavam baku. Ona radi najbolju čokoladu na svijetu. A prijatelj joj je veliko čokoladno drvo!!

Slogica: Rekla si da imaš puno prijatelja.

Dora: Imam ih jako puno. Moj najbolji prijatelj je majmun Čizma. On je skroz luckast. Volim jako bika Beru, iguanu Idu i Tika. Često se susrećem sa mrzovoljnom Trolom koji živi ispod mosta. A tu je i lopuža Lisac, on nam stalno nešto pokušava ukrasti. Ali ipak ga svi volimo..

Torba, Čizma, Diego i Dora]

Slogica: Super ti je ta naprtnjača!

Dora: Hvala, to je moja torba. U njoj nosim sve stvari koje su potrebne za moje pustolovine, ima mali džep za zvjezdice. A u njoj je i Karta. Moja prijateljica koja nam pokazuje put kada ne znamo kamo trebamo ići…

Slogica: Tko ti još pomaže??

Dora: Puno mi pomažu djeca. Pomažu nam potražiti stvari, kada nešto treba izbrojati, to radimo zajedno. Na Hrvatski i Engleski.

Slogica: koji dio avanture ti je najljepši.

Dora u posjeti, naša omiljena lutka

Dora: Najljepše mi je kada na kraju crtića pitam djecu što im se najviše sviđalo i onda se zajedno ja i djeca veselimo.

Slogica: Dora voliš se ti igrati?

Dora: Jako se volim igrati. Tako puno da su moji prijatelji iz Nick Odeona na svojoj web strani stavili hrpu mojih igrica pomoću kojih se mogu igrati sa svom djecom na svijetu. Igrice možete naći ovdje. A uz igrice ima još svašta. Igrice možete igrati direktno na internetu i besplatne su!

Slogica: Tko je Diego?

Dora: Ne znate tko je Diego??

Slogica: Ma znamo, samo hoćemo da nam ga ti predstaviš.

Dora: Diego je moj bratić. On se čuva prirodu. Čuva životinje i džunglu. Ući djecu o ekologiju. Najbolji prijatelj mu je beba jaguar. Jako ga volim i često smo zajedno. Nick Odeon također prati njegove avanture a tu su i igrice.

Slogica: Dora, znamo da si jako zauzeta pa te nećemo zadržavati, samo nam reci što bi poručila djeci, što je glavno u tvojim istraživanjima?

Dora: Mi to možemo, djeco!! Sve što želite možete napraviti, naučiti brojati ići na tutu i popeti se na tobogan…

Slogica: Hvala Dora, Boookkkkk...





Dora: Bok Svima.. Pusaaa

Dorine pustolovine možemo pratiti na Novoj TV i na mini TV-u

Super su i klinci je obožavaju. Crtić je nevjerojatno edukativan i interaktivan. Stoga pridružite se meni i mojim klincima u obožavanju Dore explorer.

www.slogica.com.hr

Post je objavljen 05.03.2010. u 12:53 sati.