Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

POZOR HRVATSKI FANOVI ! Red Carpet želi snimiti reportažu o nama!

Administrator Debb

“Okay ljudi! RED CARPET ĆE SUTRA SNMATI PRILOG O NAMA. TREBAJU MI SVI FANOVI IZ ZAGREBA I OKOLICE, KOJI SU SLOBODNI DA SE U 12:00 NACRTAJU PRED ARENOM ZAGREB.

Sad sam upravo pričala sa novinarkom Editom Drušković i ona je rekla da je sada razgovarala sa urednikom emisije i da je rekao da se pojavi što više ljudi to bolje.

Još ako imate kakvu zastavu ili majice ili bilo kakvo Tokio Hotel obilježje PONESITE I OBUCITE!!

Svi koji možete molim vas javite mi se ili u inbox na fejsu ( Ana Debb Mihojevic ) ili na msn debb1503@hotmail.com, jer je rekla da odaberem nekog najupućenijeg kao za predstavnika koji bi govorio o tome.

Javite se najkasnije večeras do ponoći!

OBAVEZNO PONESITE KARTE I POKAŽITE IH!

HVALA SVIMAAA”

Rekla je da bi bilo idealno kada bi to moglo biti u obliku ”prosvjeda” prevedeno fanovskim jezikom STREET TEAM DAY. Dakle, Markirajte školu, nije važno samo se pojavite tamo!! Ako treba ja ću vam doć gore sve pravdat. Ok?

Novosti:
Prilog o hrvatskim fanovima snimat će se i u Splitu, sutra u 20.00. Svi iz Splita i okolice, javite se na gore navedeni e-mail i kontakt da vam mogu proslijediti gdje treba doći i kada.

Nemojte da se sramotimo, pojavite se u što večem broju! Nije važno da li se družite sa nama na forumu ili ne! Ovo je naša šansa da se izborimo za koncert! SVI FANOVI SU POZVANI!

http://www.tokiohotelcroatia.com/cro_blog/

Post je objavljen 02.03.2010. u 19:48 sati.